ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας και στο Αστικό ΚΤΕΛ ο Αθ. Λιούπης

Στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας και στο Αστικό ΚΤΕΛ ο Αθ. Λιούπης

Καθημερινές είναι οι επαφές και οι συναντήσεις του Βουλευτή Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψηφίου κ. Αθανάσιου Λιούπη, με πολίτες, συλλόγους, φορείς και ανθρώπους της κοινωνίας.

Χθες, ο κ. Λιούπης συναντήθηκε με το ΔΣ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας και σε πολύ ζεστό κλίμα συνομίλησε με την πρόεδρο κ. Τίνα Κλάρα και τα μέλη της Διοίκησης για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε μία ανασκόπηση των δράσεων της Κυβέρνησης για τον τομέα υγείας, ενώ τονίστηκε η σπουδαιότητα του προγράμματος για την στοματική υγιεινή των παιδιών από 6 έως 12 ετών, το λεγόμενο Dentist Pass. Ακόμη, σημαντικό βήμα για την προώθηση της πρόληψης στον τομέα της στοματικής υγιεινής είναι και η συνεργασία του Συλλόγου με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής», στο οποίο ο κ. Λιούπης είχε διατελέσει επί 5 έτη πρόεδρος. Από την πλευρά του ο κ. Λιούπης συμφώνησε απόλυτα με το αίτημα για την ενίσχυση των οδοντιάτρων προκειμένου να ανανεώσουν τον εξοπλισμό τους μέσω χρηματοδοτικού προγράμματος και υποστήριξε πως θα εργαστεί επ’ αυτού.

Τα μέλη του ΔΣ ευχαρίστησαν τον κ. Λιούπη για τη γόνιμη συνάντηση αλλά και την στενή συνεργασία αυτή την τετραετία,  με τον ίδιο να δηλώνει πως πάντα θα συνεχίζει να στηρίζει τις διεκδικήσεις και τα αιτήματα των ιατρών- οδοντιάτρων, πάντα για την εξέλιξη της επιστήμης αλλά και προς όφελος των πολιτών.

Ακόμη, ο υποψήφιος Βουλευτής επισκέφθηκε και τα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Νίκο Ευαγγελινό και συζήτησαν την ανοδική πορεία του Αστικού ΚΤΕΛ, την αναβάθμισή του αλλά και τις ενισχύσεις που έλαβε κατά την περίοδο της πανδημίας. Ο κ. Λιούπης τόνισε πως το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου μπορεί και πρέπει να πρωταγωνιστήσει στην καθημερινότητα των κατοίκων του πολεοδομικού συγκροτήματος αλλά και στον τουρισμό, καθώς αποτελεί σημαντικό πόλο στον τομέα των μετακινήσεων, συμβάλλοντας και στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Ο κ. Ευαγγελινός μετέφερε στον κ. Λιούπη τις διεκδικήσεις του Αστικού ΚΤΕΛ, αλλά και τα σχέδιά του, τα οποία είναι σίγουρο πως με την ψηφιοποίηση, που ήδη εφαρμόζεται, την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών και του στόλου του, θα προσδώσουν στον Βόλο τα χαρακτηριστικά μίας σύγχρονης ευρωπαϊκής πόλης, στον τομέα των μεταφορών.

Ο υποψήφιος Βουλευτής ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ, αλλά και όλους τους οδηγούς και εργαζομένους για το σημαντικό παρεχόμενο έργο που προσφέρουν καθημερινά.

 

Αγ. Νικολάου 36, 1ος όροφος, 38221, Βόλος, Τηλ. 2421034818, e-mail: ath.lioupis@gmail.com

Πιο διαβασμένα