ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στον "Ιππόκαμπο" το Μέρα25 Μαγνησίας

Στον "Ιππόκαμπο" το Μέρα25 Μαγνησίας
Κλιμάκιο των υποψηφίων βουλευτών του ΜέΡΑ25 Συμμαχία για τη Ρήξη Χαράλαμπου Μπεφάνη και Βασίλη Ψαθά μαζί με τον πρώην βουλευτή Μαγνησίας Κώστα Δελημήτρο επισκέφτηκε το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων νομού Μαγνησίας ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ.
 
Εκεί τους υποδέχθηκε και είχαν μια γόνιμη συζήτηση ο πρόεδρος Πέτρος Μπέλλος και η γενική γραμματέας Κερασία Ζορμπά καθώς και μερικά μέλη του σωματείου.
 
Τα κύρια αιτήματα του σωματείου ήταν η υποχρέωση της πολιτείας να είναι άμεσα προσβάσιμα όλα τα εκλογικά κέντρα όπως προστάζει το Σύνταγμα και έπρεπε να έχει μεριμνήσει η κυβέρνηση. Επίσης να υπάρχει μέριμνα για την προσβασιμότητα όλων των σχολείων ανεξάρτητα από το αν έχουν ΑΜΕΑ μαθητές ή όχι. Μεγάλη βαρύτητα δόθηκε επίσης στο νέο θεσμό του προσωπικού βοηθού και στο στεγαστικό ζήτημα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με κινητικές αναπηρίες κυρίως.
 
Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΜέΡΑ25 Συμμαχία για τη Ρήξη επειδή η συμπερίληψη και η διαφορετικότητα αποτελούν κομμάτι του DNA κόμματος αλλά και του δικού τους δεσμεύτηκαν ότι θα είναι δίπλα στα τοπικά πρόβλημα των ΑΜΕΑ καθώς και πανελλαδικά στη Βουλή αλλά και στο δρόμο διεκδικώντας μια κοινωνία που χωρά τους πάντες. Τα παραπάνω δεν αποτελούν απλώς προεκλογικές υποσχέσεις αφού αποδεικνύονται περίτρανα με την συμμετοχή ενός ατόμου με αναπηρία μέλος του ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ στο ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25
 
Συμμαχία για τη Ρήξη στη Μαγνησία.
 
Όλα μπορούν να αλλιώς.

Πιο διαβασμένα