ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υποψήφιος με το ΜεΡΑ25 ο Δημήτρης Καραδήμας

Υποψήφιος βουλευτής Νομού Μαγνησίας με το κόμμα του Γιάννη Βαρουφάκη
Υποψήφιος με το ΜεΡΑ25 ο Δημήτρης Καραδήμας

Η δήλωσή του:

Ονομάζομαι Καραδήμας Δημήτριος. Γεννήθηκα το 1970 στον Κοκκινόβραχο του Δήμου Ρήγα Φερραίου Μαγνησίας και μεγάλωσα στο Αϊδίνιο Αλμυρού Μαγνησίας όπου μένω μόνιμα. 

Τελείωσα το γυμνάσιο και το ΤΕΛ Αλμυρού με άριστα. Πέρασα με υποτροφία στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθήνας.

Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στο πεζικό στον Έβρο. 

Εργάστηκα σε πολλές δουλειές και το 2000 προσλήφθηκα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης στην Υπηρεσία Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης και υπηρετώ από τότε στο Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας.

Είμαι εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. του Σωματείου της υπηρεσίας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών.

Κατάγομαι από αγροτική οικογένεια και μεγάλωσα με σεβασμό προς τους ανθρώπους και το περιβάλλον. 

Είμαι παντρεμένος με την Νικολέτα Κόκκαλη και έχω τρία παιδιά.

Δραστηριοποιούμαι σε συλλογικές δράσεις από το 1988 εώς σήμερα όπως σε πολιτιστικούς συλλόγους, σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και στον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Αλμυρού "Ρεμπέτικο" όπου συμμετέχω στο Δ.Σ. και ως ερασιτέχνης μουσικός.

Διετέλεσα πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αϊδινίου, δημοτικός σύμβουλος στον πρώην Δήμο Ν. Αγχιάλου όπως επίσης και Γ. γραμματέας του ίδιου Δήμου.

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός όμως οι εξελίξεις της τελευταίας δεκαετίας έχουν βάλει την χώρα μας σε δεινή θέση σε όλα τα επίπεδα, γεγονός που με ώθησε να ενδιαφερθώ περισσότερο για την κεντρική πολιτική σκηνή της. Δήλωσα, λοιπόν, την υποψηφιότητά μου στο κόμμα ΜέΡΑ 25 του Γ. Βαρουφάκη, με τις θέσεις του οποίου ταυτίζομαι σχεδόν απόλυτα. Έχω την πεποίθηση ότι το πρόγραμμα του ΜέΡΑ 25 είναι το μοναδικό, που αν εφαρμοστεί, δύναται να βοηθήσει την χώρα μας να εξέλθει από τη δυσχερή θέση. 

Ένας ακόμα λόγος για τον όποιο έθεσα στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου είναι η ανάγκη που ένιωσα να αγωνιστώ, ώστε να παραδώσω στα παιδιά μου μια καλύτερη πατρίδα. Η επιτακτική ανάγκη να σταματήσουμε να κουνάμε μαντήλια αποχωρισμού στα παιδιά μας, που φεύγουν κατά χιλιάδες για άλλες χώρες. Να σταματήσουν τα δάκρυα και η κατάθλιψη, να μείνουν οι επιχειρήσεις στον τόπο, να βρίσκουν δουλειά όλοι, να σταματήσει ο κάδος απορριμμάτων να αποτελεί πηγή τροφής, να δούμε ξανά χαμογελαστούς ανθρώπους.

Δε θα προδώσω ποτέ την ψήφο σας, τις ιδέες μου και τις αξίες μου.

Με σεβασμό και εκτίμηση,
Καραδήμας Δημήτριος.