ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δηλώσεις ΟΣΔΕ στο Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων Ειρήνης Σερέτη!

Δηλώσεις ΟΣΔΕ 2022 στο πιστοποιημένο από τον ΟΠΕΚΕΠΕ Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων ΟΣΔΕ της Σερέτης Ειρήνης - Γεωπόνου Μελετήτριας στο Βελεστίνο
Δηλώσεις ΟΣΔΕ στο Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων Ειρήνης Σερέτη!

Τέθηκε σε λειτουργία στο GOV.gr, η δημόσια ψηφιακή πύλη για την υποβολή της Ενιαίας Αίτηση Ενίσχυσης για όλους τους αιτούντες και δικαιούχους αγρότες έτους 2023 – ΟΣΔΕ 2023!

Η κα. Σερέτη Ειρήνη είναι πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, μελετητήρια και άριστα καταρτισμένη στην συμβουλευτική αγροτών και προγράμματα ΠΑΑ.

Το νέο μέλος της ομάδας μας Αφροδίτη Καρακίτσου, είναι Γεωπόνος- Αγροοικονομολόγος με ειδίκευση σε θέματα της νέας ΚΑΠ (2023-2027).

ΣΕΡΕΤΗ ΕΙΡΗΝΗ  - Κέντρο Υποβολής Δηλώσεων (ΚΥΔ) πιστοποιημένο  από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Εφιστούμε οι αγρότες και κτηνοτρόφοι να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στην υποβολή της δήλωσης ΟΣΔΕ για το 2023! Από αρχές του έτους  ισχύει στην χώρα μας το νέο Στρατηγικό Σχέδιο της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ) , στις δηλώσεις ΟΣΔΕ 2023 έχουν ενσωματωθεί για τις άμεσες ενισχύσεις οι εξής αλλαγές:

● Αναδιανεμητική ενίσχυση

● Οικολογικά σχήματα (ECO SCHEMES)

● Συνδεδεμένες ενισχύσεις

● Monitoring - Όλες οι αιτήσεις των αγροτών που υποβάλλονται το 2023, θα παρακολουθούνται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Για το 2023, είναι υποχρεωτικό να πραγματοποιηθούν έλεγχοι με παρακολούθηση Monitoring με χρονοσειρά εικόνων όλου του έτους και όχι συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Είμαστε στο πλευρό των αγροτών και κτηνοτρόφων μας  καθ’ όλη την διάρκεια του έτους οι οποίοι θα ενημερώνονται διαρκώς για σωστή αίτηση – δήλωση, η οποία θα οδηγήσει σε ορθές πληρωμές χωρίς κυρώσεις.

Προγραμματίστε το ραντεβού σας!

Το γραφείο μας βρίσκεται στο κατάστημα Γεωργικών Εφοδίων «Καρακίτσος Στέργιος» στο Βελεστίνο έναντι Αγίου Μηνά!

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6973695712, 2425022266.

Email: sereti.eirini@gmail.com

facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100087427099078