ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Νίκος Τζούμας: Αισχροκερδούν και εκβιάζουν καταστάσεις στο πλαίσιο του υποχρεωτικού ελέγχου

Νίκος Τζούμας: Αισχροκερδούν και εκβιάζουν καταστάσεις στο πλαίσιο του υποχρεωτικού ελέγχου

Για φαινόμενο αισχροκέρδειας κάνει λόγο ο υποψήφιος Βουλευτής στη Μαγνησία με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Τζούμας.

Σε δήλωσή του αναφέρει:

«Εδώ και ένα μήνα συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου στην Σκιάθου με αντίκτυπο τους ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων στις Β. Σποράδες.

Ο ιδιοκτήτης του μοναδικού πλέον Ιδιωτικού ΚΤΕΟ που λειτουργεί στην Σκιάθο (μετά την αναστολή λειτουργίας του κ. Σανίδα πριν το Πάσχα), είδε ως μια καλή ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τις ανάγκες των επιχειρηματιών.

Ετσι χωρίς καμία προειδοποίηση ανέβασε το κόστος ελέγχου σχεδόν 100% στο ήδη επιβαρυμένο κόστος που είχε η Σκιάθος και οι Β. Σποράδες ακόμα και όταν ήταν δύο σε λειτουργία.

Θεωρούμε απαράδεκτη την ενέργεια του ιδιοκτήτη του ΚΤΕΟ που όχι μόνο δεν έρχεται σε διάλογο με τους επιχειρηματίες αλλά τους εκβιάζει στέλνοντάς τους στο Βόλο γνωρίζοντας την πρόσθετη επιβάρυνση που θα έχουν.

Ζητάμε την άμεση παρέμβαση της πολιτείας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας δίνοντας παράταση στους ιδιοκτήτες των Ενοικιαζομένων Οχημάτων και μοτοποδηλάτων αλλά και την αποστολή της κινητής μονάδας ΚΤΕΟ στην περιοχή των Β. Σποράδων αφού ο έλεγχος είναι υποχρεωτικός.

Θα σταθώ δίπλα στο Σύλλογο ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Αυτοκινήτων και Μοτοποδηλάτων Σκιάθου να μην περάσει καμία εκβιαστική μορφή αισχροκέρδειας εις βάρος τους και κατ’ επέκταση εις βάρος των επισκεπτών των νησιών μας»

Πιο διαβασμένα