ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Συνεδρίαση ΔΕΕΠ Μαγνησίας για το συντονισμό του προεκλογικού αγώνα

Συνεδρίαση ΔΕΕΠ Μαγνησίας για το συντονισμό του προεκλογικού αγώνα
Με στόχο η Νέα Δημοκρατία να διατηρήσει αλλά και να αυξήσει τη διαφορά της ώστε να πετύχει την απόλυτη πλειοψηφία, συνεδρίασε η ΔΕΕΠ Μαγνησίας υπό την Προεδρία του Νίκου Αθανασάκη στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Μαγνησίας.
 
Παρουσία των Βουλευτών Χρήστου Τριαντόπουλου, Ζέττα Μακρή, Χρήστο Μπουκώρο, των πολιτευτών Αθανάσιο Λιούπη, Κώστα Μαραβέγια, Έφη Αντωνίου καθώς και των Προέδρων ΔΗΜΤΟ & ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας και πλήθος στελεχών της παράταξης.
 
Κύριο θέμα συζήτησης ήταν θέματα οργανωτικά και συντονισμού των τοπικών οργανώσεων ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου καθώς και οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Αναλύθηκαν τα αποτελέσματα και χαράχτηκε το πρόγραμμα των δράσεων με την ενεργή συμμετοχή όλων στην εκλογική μάχη που έρχεται.
 
Στην έναρξη της τοποθέτησης του ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μαγνησίας Νίκος Αθανασάκης καλωσόρισε τα Μέλη της Διοικούσας και επισήμανε: «Ευχαριστώ για την παρουσία σας πριν από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Η μάχη της 25ης Ιουνίου που βρίσκεται μπροστά μας είναι η σημαντικότερη και είναι οι εκλογές που θα κρίνουν αν η χώρα μας θα συνεχίσει να βαδίζει σταθερά, τολμηρά και μπροστά. Στις 21 Μαΐου, χάρη στην προσπάθεια της καθεμιάς και του καθενός από εμάς, πετύχαμε ένα σημαντικό και σπουδαίο αποτέλεσμα. Όμως, όσο τιμητικό κι αν είναι αυτό το αποτέλεσμα, η αυτοδυναμία δεν είναι και δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη από κανέναν. Οι επόμενες εκλογές είναι αυτές που θα καθορίσουν το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα. Οι κάλπες είναι άδειες και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την κοινή μας προσπάθεια, ζητώντας από τους πολίτες να επικυρώσουν μια ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε μαζί, διαφυλάσσοντας το αποτέλεσμα των εκλογών και ενισχύοντας την παρουσία της Νέας Δημοκρατίας σε κάθε κάλπη και σε κάθε εκλογικό τμήμα. Στα πρόσωπα σας βλέπω τη σιγουριά της νίκης και ότι αυτή η εκστρατεία θα φέρει τελικά την αυτοδυναμία. Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία για μια ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα».
Στόχος μας είναι, μία χώρα οικονομικά ισχυρή, που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις παθογένειες του παρελθόντος, και δίνει έμφαση στην ανάπτυξη, την ευμάρεια των πολιτών και την ενίσχυση του διεθνούς της κύρους. Και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
 
Σταθερότητα, Συνέπεια, Συνέχεια. Είναι τρεις λέξεις που συμπυκνώνουν τρεις μεγάλες κατακτήσεις. Πετύχαμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες κρίσεις υλοποιώντας όσα υποσχεθήκαμε. Καμία κυβέρνηση δεν πολέμησε σε τόσα πολλά και διαφορετικά μέτωπα.
Προτιμούμε τη σύγκριση από τη σύγκρουση. Να αποφασίσουν οι πολίτες ποιος μπορεί να διαχειρίζεται και να ξεπερνά οποιαδήποτε κρίση και ποιος αποτελεί ο ίδιος κρίση.

Πιο διαβασμένα