ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Η Μαγνησία πρέπει να διεκδικήσει και να προχωρήσει στη νέα εποχή"

Δείτε την ομιλία του υποψηφίου βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Φώτη Χατζηδημητρίου, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος που πραγματοποιήθηκε χθες στον Αλμυρό
"Η Μαγνησία πρέπει να διεκδικήσει και να προχωρήσει στη νέα εποχή"

Όπως διαβάζουμε στο almyros.gr, την εκδήλωση έκλεισε ο Φώτης Χατζηδημητρίου, ο οποίος θύμισε τα έργα του ΠΑΣΟΚ: "Η παρέμβαση στην κοινωνία πρέπει να γίνει με την υπενθύμιση των έργων του ΠΑΣΟΚ. Κατά την πολύχρονη διακυβέρνηση σε επίπεδο θεσμικών παρεμβάσεων αναφέρω ενδεικτικά το οικογενειακό δίκαιο και η ισότητα των δυο φύλλων του Παπανδρέου, το ΕΣΥ του Γεννηματά, το ΑΣΕΠ του Πεπονή, ο Νόμος Κατσέλη για τα κόκκινα δάνεια, η ΔΙΑΥΓΕΙΑ και η ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Αν έμπαιναν ταμπέλες στα έργα υποδομών, Ρίο Αντίριο, Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Ολυμπιακά Ακίνητα, Μετρό της Αθήνας, Αττική οδός, Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Σχολεία, Σχολές και Πανεπιστήμια σε ολόκληρη την Επικράτεια, όλα θα έγραφαν "έργα ΠΑΣΟΚ".

Ο Φώτης Χατζηδημητρίου ιδιαίτερα στάθηκε στο πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής για την υγεία και τον αγρότη αναφέροντας μεταξύ άλλων πόσο "σήμερα περισσότερο από ποτέ πρέπει η κυβέρνηση να στηρίξει την ελληνική ύπαιθρο" αλλά αναφέρθηκε και σε αγώνες που έγιναν για τον Αλμυρό στην Υγεία "Αλήθεια… πόσο καιρό περιμέναμε γι’ αυτό τον οδηγό ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας; Πως αξιοποιήθηκαν από τους βουλευτές της κυβέρνησης οι 6.500 χιλιάδες υπογραφές που συγκέντρωσαν οι γονείς του Αλμυρού, για να πληρωθεί η θέση του παιδιάτρου;"

Αίσθηση έκανε η κριτική του στην σημερινή κυβέρνηση: Γιατί… τι μπορεί να περιμένει η Μαγνησία από την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ της νέας βουλής… Αν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας μπορούσαν να δώσουν λύσεις, θα τις έδιναν ως κυβερνητικοί. Η Μαγνησία πρέπει να πιέσει. Η Μαγνησία πρέπει να διεκδικήσει και να προχωρήσει στη νέα εποχή, ως πρωτοπόρος… Είμαστε ευλογημένος τόπος. Στη νέα βουλή, το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά μας με τον καλύτερο τρόπο.