ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στο Βελεστίνο πριν τις εκλογές ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης

Στον Βόλο και την Μαγνησία Μεϊμαράκης, Χαρδαλιάς, Ζαχαράκη στην τελική ευθεία των δεύτερων εκλογών
Στο Βελεστίνο πριν τις εκλογές ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης

Η Νέα Δημοκρατία τοπικά φουλάρει τις πολιτικές μηχανές με στόχο στις δεύτερες εκλογές στις 25 Ιουνίου να κερδίσει μία επιπλέον έδρα στον νομό Μαγνησίας, δηλαδή τέσσερις από τις πέντε.

Όπως αναφέρει ο Ταχυδρόμος, στο πλαίσιο αυτό σε συνεννόηση με την Πειραιώς έχει καταρτιστεί ένα πρόγραμμα δράσης, το οποίο προβλέπει ομιλίες και επισκέψεις σε όλο τον νομό από τους βουλευτές του κόμματος αφενός και αφετέρου με την παρουσία στελεχών από την κεντρική πολιτική σκηνή, που το επόμενο διάστημα αναμένονται στον Βόλο, για να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια εκλογικής ενδυνάμωσης του κόμματος.

Έτσι στην τελική ευθεία προς τις εκλογές στις 10 Ιουνίου αναμένονται στον Βόλο ο Νίκος Χαρδαλιάς και η Σοφία Ζαχαράκη.

Τα δύο στελέχη θα έχουν επαφές με εκπροσώπους φορέων στον Βόλο, θα επισκεφτούν επίσης την Αγριά και θα καταλήξουν στην Αργαλαστή, όπου θα πραγματοποιηθεί κεντρική ομιλία.

Στις 22 Ιουνίου στον Βόλο αναμένεται ο πρώην πρόεδρος και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης προβλέπεται να επισκεφτεί το εκλογικό κέντρο του Βόλου όπου θα έχει συνάντηση με στελέχη της παράταξης, θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Βελεστίνο και συνάντηση με πολίτες στο εκλογικό κέντρο του κόμματος στον πεζόδρομο Βελεστίνου, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας ο κ. Μεϊμαράκης θα επισκεφτεί τον Αλμυρό, όπου θα μιλήσει σε συγκέντρωση του κόμματος.

Πιο διαβασμένα