ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ για τη σταθερότητα της χώρας"

Τόνισαν οι υποψήφιοι Βουλευτές  στην περιοδεία τους σε  Άγιο Βλάσιο, Άνω και Κάτω Λεχώνια
"Ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ για τη σταθερότητα της χώρας"

“Εργαζόμαστε όλοι μαζί για μια ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για τη σταθερότητα και την ανάπτυξη της χώρας”, επεσήμανε ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανάσιος Λιούπης κατά τη διάρκεια περιοδείας στον Άγιο Βλάσιο, τα Άνω και τα Κάτω Λεχώνια.

Στην περιοδεία, μαζί με τον κ. Λιούπη ήταν και οι υποψήφιοι Βουλευτές Μαγνησίας κ.κ. Χρήστος Μπουκώρος, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας και Έφη Αντωνίου- Χουβαρδά, όπως και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μαγνησίας κ. Νίκος Αθανασάκης.

Όλοι οι υποψήφιοι  συνομίλησαν με κατοίκους, επαγγελματίες, εργαζομένους, συνταξιούχους και αγρότες της περιοχής, παρουσίασαν το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία και τόνισαν τη σημασία των εκλογών της 25ης Ιουνίου, προκειμένου η χώρα να συνεχίσει να κινείται σε ρυθμούς ανάπτυξης, έχοντας μία Κυβέρνηση που έχει αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο πως πράττει όσα σχεδιάζει.

“Αποδείξαμε ότι μπορούμε και συνεχίζουμε όλοι μαζί να εργαζόμαστε ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει μία ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση. Δεν θέλουμε τις παλινωδίες του παρελθόντος, ούτε μία αβέβαιη κατάσταση για τη χώρα. Έχοντας ένα απόλυτα κοστολογημένο πρόγραμμα με βασικούς άξονες την ενίσχυση της εργασίας και του εισοδήματος, την υγεία, την παιδεία, την κοινωνική συνοχή, την πράσινη, ψηφιακή και δίκαιη Ελλάδα,  η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγγυώνται την ανοδική πορεία της χώρας μας. Το έργο που παράχθηκε, παρά τις συνεχείς εξωγενείς κρίσεις, ήταν το αποτέλεσμα μιας στοχευμένης, συμπαγούς, με συνοχή και σχέδιο πολιτικής που αναγνωρίστηκε από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Στις 25 Ιουνίου οι πολίτες έχουν πάλι τον λόγο και πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες, να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία, ώστε  να ξεκινήσει άμεσα να θέτει σε εφαρμογή το κυβερνητικό της πρόγραμμα” υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Λιούπης.

Σημειώνεται πως τόσο ο κ. Λιούπης όσο και οι υποψήφιοι Βουλευτές Ν. Μαγνησίας της ΝΔ κ.κ. Χρ. Μπουκώρος, Κων. Μαραβέγιας, Έφη Αντωνίου- Χουβαρδά και Ουρανία Καθηνιώτη περιοδεύουν σήμερα στα νησιά των Β. Σποράδων.

Ειδικότερα το πρόγραμμα των συναντήσεων με τους κατοίκους είναι το εξής:

Τετάρτη 7 Ιουνίου

19:30 Αλόννησος cafe Alonnisos

Πέμπτη 8 Ιουνίου

19:30 Σκόπελος Δημοτικό καφενείο

Παρασκευή 9 Ιουνίου

19:30 Σκιάθος Sol Levante