ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Περιοδεία σε περιοχές του Βόλου από κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Περιοδεία σε περιοχές του Βόλου από κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Την Τρίτη 6-6-2023 πραγματοποιήθηκε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας αποτελούμενο από την Αναπληρώτρια Γραμματέα της Ν.Ε. Σούλα Βακουφτσή, μέλη της  νομαρχιακής επιτροπής εκλογικού αγώνα, το μέλος της Κ.Π.Ε. Αντώνη Πολίτη  και τον Υποψήφιο βουλευτή ΠΑΣΟΚ-Κίνηματος  Αλλαγής Μαγνησίας Τσιμπανάκο Δημήτρη.

Το κλιμάκιο βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή Χρυσοχοϊδη, όπως επίσης στις οδούς Ιωλκού, Αναλήψεως  μέχρι την Πλατεία στην περιοχή Οξυγόνο. Το υλικό που διανεμήθηκε περιείχε τις βασικές προγραμματικές προτάσεις του κόμματος (12 προτεραιότητες), όπως επίσης τις θέσεις του κινήματος για το ιδιωτικό χρέος και τα κόκκινα δάνεια.

Η αντιμετώπιση του κόσμου ήταν πολύ θετική, ενώ στις συζητήσεις κυριάρχησαν τα προβλήματα της καθημερινότητας, όπως τα υψηλά κόστη των λογαριασμών και  οι υψηλές τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα συνεχίσει καθημερινά τον αγώνα του για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών, όσον αφορά τις θέσεις του, με επιμονή, καθαρότητα και ρεαλισμό. Θα συνεχίσει να αναδεικνύει, με κάθε τρόπο, τα προβλήματα που κυριαρχούν προτείνοντας παράλληλα λύσεις εφαρμόσιμες, άμεσες και δίκαιες για τους πολλούς και όχι για τους λίγους και εκλεκτούς.

Θα είμαστε δυναμικά παρόντες για να δείξουμε τον εναλλακτικό δρόμο της Σοσιαλδημοκρατίας, πιστοί στις αξίες της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, των ίσων ευκαιριών και του Κράτους Πρόνοιας.