ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2023: "Όμηροι" της Κτηματικής Υπηρεσίας δεκάδες επιχειρηματίες στις Σποράδες και τη Μαγνησία

Του Νίκου Τζούμα - Υποψήφιου βουλευτή Μαγνησίας με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2023: "Όμηροι" της Κτηματικής Υπηρεσίας δεκάδες επιχειρηματίες στις Σποράδες και τη Μαγνησία

«Όμηροι» παραμένουν δεκάδες επιχειρηματίες στα νησιά των Β. Σποράδων αλλά και τα παράλια της Μαγνησίας, αφού η Κτηματική Υπηρεσία δεν έχει δώσει ακόμα και σήμερα το πράσινο φως για τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες.

Από την άλλη δεκάδες επιχειρηματίες είναι στο «περίμενε» ενώ τα έξοδα τρέχουν, αφού είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν εισφορές ακόμα και μισθούς για να μην χάσουν τους υπαλλήλούς τους που παραμένουν στο ακουστικό.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Νίκος Τζούμας τονίζει πως ακόμα και αύριο να ξεκινήσει η διαδικασία θα χρειαστούν τουλάχιστον 20 ημέρες (εργάσιμες) για να ολοκληρωθεί και κάποιες ακόμα, για να στήσουν τις επιχειρήσεις τους οι επιχειρηματίες.

Παχιά τα λόγια των υποψηφίων Βουλευτών της Νεας Δημοκρατίας στην Μαγνησία όπως και οι μύγες του καλοκαιριού, αφού από το χειμώνα μοίραζαν υποσχέσεις πως το πρόβλημα θα ξεπεραστεί και οι επιχειρήσεις θα ανοίξουν με την έναρξη της σεζόν. Αντ’ αυτού σε καίρια σημεία και πολυσύχναστες παραλίες όπως πχ της Αγίας Παρασκευής στην Σκιάθο παραμένουν κλειστά τα beach bar και τους επισκέπτες δυσαρεστημένους.

Η Νέα Δημοκρατία δείχνει «τα δόντια της» στην τουριστική βιομηχανία της χώρας εκβιάζοντας με τριτη εκλογική διαδικασία αν δεν πάρει αυτοδυναμία, ενώ «κρεμάει» τους επιχειρηματίες του τουρισμού και την επιβίωσή τους. Η έως χθες αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ σιωπά και ασχολείται με τα εσοκομματικά της προβλήματα.

Ο πολίτης στις 25 Ιουνίου θα δώσει σαφή απάντηση και θα στειλει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με ενισχυμένη εντολή στην αξιωματική αντιπολίτευση.