ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κοντά στον Τσίπρα και ο Χ. Αραμπατζής

Κοντά στον Τσίπρα και ο Χ. Αραμπατζής
Χ. Αραμπατζής, Α. Μεϊκόπουλος, ο απερχόμενος πρύτανης του ΠΘ, Ζήσης Μαμούρης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. Διακρίνονται και οι Ε. Αποστολάκης, Κ. Παπανάτσιου, Μ. Δραμητινός / φωτογραφία, thenewspaper.gr

Ο Βελεστινιώτης υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνόδευσε, όπως και οι συνυποψήφιοί του και μέλη του κόμματος στην Μαγνησία, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην σημερινή του ομιλία και περιοδεία σε Νέα Ιωνία και Βόλο.

Όντας πρώτη φορά υποψήφιος τον περασμένο Μάιο, ο Χαράλαμπος Αραμπατζής κατέλαβε την τέταρτη θέση στην Μαγνησία ενώ, παρότι η ένταξή του στο κόμμα πραγματοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια, ήταν από τους πρώτους που εξέφρασαν το μήνυμα της ανασύνταξης μετά τις χαμηλές πτήσεις των πρώτων εθνικών εκλογών.

Ο ίδιος πάντως διαμηνύει την αισιοδοξία του πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ανεβάσει τα ποσοστά του στις κάλπες της 25ης Ιουνίου με τον ίδιο να ασχολείται καθημερινά με την επικοινωνία του προγράμματος στην επαρχία και την ευρύτερη Μαγνησία, δίπλα στον "ομόσταβλό" του Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και σε άλλους υποψηφίους.

Πάντα βέβαια, παράλληλα με την ανασχόλησή του με την "Φεραία Γη" καθότι αγρότης κι επιχειρηματίας στο χώρο των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών.