ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Η νεολαία να παίρνει τα διδάγματα του παρελθόντος και να τα κάνει δύναμη στους σημερινούς αγώνες"

"Η νεολαία να παίρνει τα διδάγματα του παρελθόντος και να τα κάνει δύναμη στους σημερινούς αγώνες"

 

Στην εκδήλωση «…Τρέχω για τη Μνήμη…Τρέχω για τη Ζωή» που διοργάνωσε η Ένωση Ποντίων Μαγνησίας παραβρέθηκε ο Βασίλης Μεταξάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας.

Σε δήλωσή του, ο Β. Μεταξάς, τόνισε τα εξής: Το ΚΚΕ στηρίζει τη δίκαιη διεκδίκηση για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού όπως και τον αγώνα για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς των Ποντίων, μακριά από εθνικιστικές ρητορικές μίσους.

Είμαστε εδώ να στηρίξουμε και τη σημερινή όμορφη εκδήλωση, δηλώνοντας ότι η μεγαλύτερη τιμή για τη μνήμη του ποντιακού λαού είναι η πάλη για να εξαλείφουν τα αίτια που προκαλούν τους πολέμους και τον ξεριζωμό. Η σύγχρονη αυτή πάλη σημαίνει να δυναμώσουμε τον αγώνα ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και την επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας και της περιοχής μας, της Μαγνησίας σε αυτούς.

Θα στηρίζουμε κάθε προσπάθεια, ώστε, ιδιαίτερα η νεολαία να παίρνει τα διδάγματα του παρελθόντος και να τα κάνει δύναμη στη σημερινή πάλη.