ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Περιοδείες σε γειτονιές του Βόλου

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Περιοδείες σε γειτονιές του Βόλου

 

Περιοδείες κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στις περιοχές της Χιλιαδούς και  της Καλλιθέας και σήμερα το πρωί στα  Παλαιά. 

Συμμετείχαν οι υποψήφιες/οι βουλεύτριες/ές Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Κατερίνα Παπανάτσιου και Θάλεια Στάχτου.

Στις συζητήσεις με καταστηματάρχες και πολίτες, οι υποψήφιοι τόνιζαν την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών και τους κίνδυνους που πηγάζουν από την αποθράσυνση της Δεξιάς, στελέχη της οποίας, όπως είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, έφτασαν στο, αδιανόητο για τα μεταπολιτευτικά ήθη, σημείο να απειλούν και να αποπειρώνται να τρομοκρατήσουν τους πολίτες επειδή δεν ψήφισαν όπως αυτοί θέλουν.

Παράλληλα, η Δεξιά και τα ελεγχόμενα απο αυτήν μεγάλα συστημικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, μεταφέροντας την συζήτηση στο πεδίο της πατριδοκαπηλίας, για να μην είναι στην επικαιρότητα  τα προβλήματα της καθημερινότητας και τα αντίστοιχα κομματικά προγράμματα  για Υγεία, Παιδεία , Εργασία.

Τα μέλη του κλιμακίου μετέφεραν σε όλες τις συνομιλίες τους το μήνυμα πως μόνο η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μπορεί να φράξει το δρόμο στην πιο απειλητική και επικίνδυνη Δεξιά των μεταπολιτευτικών χρόνων.

Πέρα από την επισήμανση αυτών των χαρακτηριστικών των εκλογών της 25ηςΙουνίου, τα μέλη και στελέχη του κόμματός μας ενημέρωναν τους πολίτες για τους βασικούς άξονες του περιγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

  • Για την ενίσχυση του εισοδήματος εργαζομένων και συνταξιούχων
  • Την αντιμετώπιση με άμεσα μέτρα της ακρίβειας
  • Την προστασία του δικαιώματος σε αξιοπρεπή στέγη
  • Την ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας και Παιδείας
  • Την ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους και την αναστολή των πλειστηριασμών
  • Την στήριξη σε νέες γυναίκες και στα νέα ζευγάρια