ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρόγραμμα προβολών και παραστάσεων στην Εξωραϊστική

Πρόγραμμα προβολών και παραστάσεων στην Εξωραϊστική

VICTORIA CINEMAS ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗ

Δημητριάδος 263 Βόλος

Τηλέφωνο: 2421 030303

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ από 15 έως 21 Ιουνίου

ΝΑ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ - MAYBE I DO

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 15/6 έως Κυριακή 18/6 στις 21:30* (εκτός Σαββάτου)

Σάββατο 17/6 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Michael Jacobs

Ηθοποιοί: Diane Keaton, William H. Macy, Susan Sarandon, Emma Roberts, Richard Gere, Luke Bracey

Διάρκεια: 95 λεπτά

Η σχέση της Μισέλ και του Άλεν έχει φτάσει στο σημείο που θα πρέπει να περάσει στο επόμενο στάδιο, δηλαδή τον γάμο. Αποφασίζουν λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να φέρουν σε επαφή τους γονείς τους και οργανώνουν ένα οικογενειακό δείπνο. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, η συνάντηση δεν είναι μια πρώτη γνωριμία αφού όλοι γνωρίζονται με όλους… αρκετά καλά. Το ήσυχο οικογενειακό βράδυ λοιπόν θα εξελιχθεί σε ένα κρυφτό προκειμένου τα παιδιά να μην καταλάβουν τίποτα. 

Ο Καραγκιόζης ποδηλάτης - Θέατρο Σκιών

Παρασκευή 16/6 στις 19:30 

Διάρκεια: 60 λεπτά

Ο Καραγκιόζης παίρνει μέρος στο μεγάλο φεστιβάλ με ποδήλατα στο πάρκο της πολιτείας. Θα μάθει ο ήρωάς μας τα σήματα κυκλοφορίας και ποιος θα είναι εν τέλει ο μεγάλος νικητής. Ένα είναι το σίγουρο πως ο αγώνας μας έχει ένα βαθύτερο νόημα, «ευ αγωνίζεστε» Τρέξετε μικροί και μεγάλοι για μια σπαρταριστή περιπέτεια με γέλια!! Μην τη χάσετε!

Η Μάσα και ο αρκούδος - Παιδικό Θέατρο

Σάββατο 17/6 στις 20:00

Διάρκεια: 80 λεπτά

Εσείς τί θα κάνατε αν μια μέρα χανόσασταν σ’ ένα δάσος; Αν σας έβρισκε και σας κρατούσε κοντά του ένας τεράστιος αρκούδος; Αν κινδυνεύατε από δύο κατεργάρηδες λύκους και παρέα σας γινόταν ένα λαγός και ένα πουλί; 

STAND UP COMEDY SHOW - Ανδρέας Πασπάτης

Δευτέρα 19/6 στις 20:00

Ο κωμικός Ανδρέας Πασπάτης έρχεται με τη νέα του, εντελώς Solo, Stand up
Comedy παράσταση, με τίτλο “Σόλο”. Αφού μας εξήγησε πως είναι να μένεις μόνος στο “Διαβάστηκε”, στην προηγούμενη ομώνυμη παράσταση, ο τίτλος “Σόλο” ήταν ουσιαστικά αναμενόμενος για νέα του παράσταση.

Ο Ανδρέας είναι stand up κωμικός και γράφει τα κείμενά του solo, ανεβαίνει solo στη σκηνή και παρουσιάζει την παράστασή του, που είναι ένα stand up comedy solo.
Επίσης έχει έναν σκύλο στο σπίτι, που τον λένε Σόλο. Στην ερώτηση: “Ποιός είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας από το Star Wars;” απαντά ο Τσουμπάκα... Επειδή είναι συνέχεια με τον Han Solo.
Εσείς μην έρθετε στην παράσταση solo!

O Ανδρέας Πασπάτης ασχολείται επαγγελματικά με το Stand Up Comedy από το 2007. Μετράει συνεχείς παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του comedy central στο Λονδίνο και οι solo του παραστάσεις «Τσάι Party» και «Διαβάστηκε», παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία το 2017 και 2018, και το 2019 μέχρι και το 2022, αντίστοιχα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία και εξωτερικό. Διοργάνωσε και συμπαρουσίασε το 2015 το πρώτο stand up comedy battle, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, και το 2016 το πρώτο ζωντανό comedy talk show “The Comedians”. Ακόμα, έχει πάρει μέρος σε διοργανώσεις όπως το «Stand
up for U», διάφορα Tedx, και αποτέλεσε παρουσιαστής του 20ου Φεστιβάλ
Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Έχει υπάρξει ιδρυτής και πρόεδρος του Brunel  University Comedy Society (London) και διοργανωτής του Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης και Thessaloniki Open Mic. 

Τιμή προπώλησης Viva - 10 ευρώ

Τιμή εισιτηρίου - 12 ευρώ 

Το Μικρό Βιβλιοπωλείο στο Παρίσι

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 19/6 στις 22:00

Τρίτη 20/6 και Τετάρτη 21/6 στις 21:30

Σκηνοθεσία: Sergio Castellitto

Ηθοποιοί: Sergio Castellitto, Bérénice Bejo, Matilda De Angelis, Clementino, Sandra Milo, Alex Lutz

Διάρκεια: 89 λεπτά

Ένας Ιταλός βιβλιοπώλης ζει με την ανάπηρη κόρη του στο Παρίσι. Η φουριόζα εισβολή μιας ηθοποιού στη ζωή του θα φέρει τα πάνω κάτω στην ήσυχη καθημερινότητά του.

Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΕΜΜΥΔΩ

Τετάρτη 21/6 στις 19:30

Θεατρική Διασκευή – Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου

Ηθοποιοί: Ειρήνη Αμανατίδου, Ηλίας Καπούλας, Κάλλια Καράμπελα, Αντώνης Τακτικός

Διάρκεια: 60 λεπτά

Ο καλόκαρδος Πρίγκιπας Λεμόνης γνωρίζει την όμορφη Κρεμμύδω και την ερωτεύεται! Παρά τις αντιρρήσεις που έχει ο περίγυρος και των δυο θα παντρευτούν και θα απαντήσουν σε όλους όσους επικρίνουν την αγάπη τους...με αγάπη!

Πιο διαβασμένα