ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση με τον Συνεταιρισμό Υλοτόμων Κεραμιδίου - Κερασιάς

Συνάντηση με τον Συνεταιρισμό Υλοτόμων Κεραμιδίου - Κερασιάς
Συνάντηση του δημάρχου Ρήγα Φεραίου, Δημητρίου Νασίκα, με τον Συνεταιρισμό Υλοτόμων Κεραμιδίου - Κερασιάς πραγματοποιήθηκε, χθες Παρασκευή (16/6).
 
Όπως σημειώθηκε, ολοκληρώθηκε η διαδικασία σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Ρήγα Φεραίου με την Αναπτυξιακή Πηλίου ΑΕ, με αντικείμενο την "Εκπόνηση Διαχειριστικής Μελέτης του διακατεχόμενου δάσους Κερασιάς της ΔΕ Κάρλας του Δήμου Ρήγα Φεραίου".
 
Ο Δήμος προχωρά στην σύνταξη της συγκεκριμένης μελέτης για την διαχειριστική περίοδο 2024-2028, με σκοπό την ορθολογική διαχείριση, προστασία του δάσους και την αειφόρο ανάπτυξή του.
 
`Οπως ανέφερε ο κ. Νασίκας, στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην υλοτομία της περιοχής με απώτερο σκοπό την στήριξη του συνεταιρισμού και γενικότερα των υλοτόμων της περιοχής του Δήμου, που η σημερινή Δημοτική Αρχή το πράττει όλα αυτά τα χρόνια.
 
Τέλος, στη συνάντηση παραβρέθηκαν και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρης Παλληκάρης, ο πρόεδρος Κοινότητας Κεραμιδίου, Ανδρέας Βλαχόπουλος και ο πρόεδρος Κοινότητας Κερασιάς, Γιώργος Ζήσης.