ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η `καρδιά` της παραγωγής χτυπά στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Σε Βελεστίνο και Ριζόμυλο περιόδευσε ο υποψήφιους βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ιώαννης Σακκόπουλος
Η `καρδιά` της παραγωγής χτυπά στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Αναλυτικά, διαβάζουμε τη σχετική ενημέρωση:

Απόψεις και προβληματισμούς για το μέλλον της χώρας αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους ζωή, αντάλλαξε με κατοίκους του Βελεστίνου και του Ριζομύλου ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ κ. Γιάννης Σακκόπουλος, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του το βράδυ της Πέμπτης.

Ο κ. Σακκόπουλος συνομίλησε μαζί τους για ζητήματα που αφορούν κρίσιμους τομείς της καθημερινότητας, όπως η αγροτική παραγωγή, το περιβάλλον, τις υποδομές, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την κοινωνική πρόνοια, την υγεία και την παιδεία.

Το Βελεστίνο και το Ριζόμυλο, όπως είπε, μπορούν να αποτελέσουν το επίκεντρο της παραγωγικής ανασυγκρότησης για την ευρύτερη περιοχή, με έμφαση στον αγροτικό τομέα, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και στον τουρισμό.

Μέσα από προωθημένες πρωτοβουλίες και τη συστηματική άσκηση πιέσεων για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων, μπορεί να ξεκινήσει μια νέα εποχή δημιουργίας, καινοτομίας, παραγωγής και δυναμισμού.

Η αντιμετώπιση του υδρευτικού ζητήματος, η αναβάθμιση του αστικού χώρου και των κοινόχρηστων υποδομών, η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, η κάλυψη των ελλείψεων στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, η δημιουργία πλέγματος αλληλεγγύης για τις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες, είναι μερικές από τις προτεραιότητες που τέθηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Αναφερόμενος στους κεντρικούς στόχους του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Σακκόπουλος επισήμανε ότι το κόμμα διαθέτει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη, το οποίο απαντά στις προσδοκίες των πολιτών για το μέλλον των ίδιων και της χώρας, δίνει ελπίδα και προοπτική.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: