ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βεβαιότητα για 4η έδρα στην Μαγνησία από την Νέα Δημοκρατία

Βεβαιότητα για 4η έδρα στην Μαγνησία από την Νέα Δημοκρατία
 
Μήνυμα ισχυρής αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής και κατάκτησης μιας ακόμη έδρας στη Μαγνησία, έστειλαν οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που διοργάνωσε σήμερα η ΔΕΕΠ Μαγνησίας στο Volos Palace.
 
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νίκος Αθανασάκης ο οποίος αναφέρθηκε στην εισβολή κουκουλοφόρων που σημειώθηκε στη 1 τα ξημερώματα στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ, στην παραλία του Βόλου. «Οι τραμπουκισμοί δεν περνάνε. Η επίθεση αυτή δείχνει ότι οι αντίπαλοί μας χάνουν και προσπαθούν να συσπειρώσουν τον ακροαριστερό κόσμο», είπε ο κ. Αθανασάκης. Αναφερόμενος στους στόχους της κάλπης, επανέλαβε ότι στόχος είναι η Μαγνησία να κατακτήσει μία ακόμη έδρα στη Βουλή.
 
 
Ο κ. Χρ. Τριαντόπουλος υπογράμμισε ότι οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. κατάφεραν να αυξήσουν το ποσοστό του κόμματος στη Μαγνησία κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες. «Ο Βόλος έγινε γαλάζιος έπειτα από πολλά χρόνια», όπως είπε, «και αυτό σημαίνει ότι αναγνωρίστηκε το έργο που έγινε την περασμένη τετραετία. Η Μαγνησία βρέθηκε στο επίκεντρο των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης και πρωταγωνίστησε στον πολιτικό χάρτη. Συνεχίζουμε τον αγώνα. Την άλλη Κυριακή ολοκληρώνεται η νίκη του Μαΐου. Εντατικοποιούμε την προσπάθειά μας την τελευταία αυτή εβδομάδα, ώστε να έχουμε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση με τουλάχιστον 4 βουλευτές στη Μαγνησία».
 
 
Η Ζέττα Μακρή επισήμανε ότι η αυτοδυναμία είναι αναγκαία για εθνικούς λόγους. «Δεν έχουμε την πολυτέλεια της καθυστέρησης. Η χώρα πρέπει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία με τον Κυρ. Μητσοτάκη. Βασιζόμαστε στον πατριωτισμό των ψηφοφόρων μας», είπε και χαρακτήρισε με τη σειρά της άνανδρη την επίθεση στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Χρήστος Μπουκώρος τόνισε την 21η Μαΐου η ΝΔ πέτυχε μια νίκη ιστορικών διαστάσεων, με μια διαφορά που υπερέβη τις 20 μονάδες από την αξιωματική αντιπολίτευση. «Η νίκη αυτή», είπε, «βάζει τον θεμέλιο λίθο να πετύχουμε πολύ περισσότερα, η χώρα να αλλάξει πίστα, να πάει μπροστά». Κάλεσε τους ψηφοφόρους να δώσουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη ΝΔ μεγάλη νίκη άνω του 45%, και η Μαγνησία να εκπροσωπηθεί ξανά στη Βουλή με 4 έδρες. Ο ίδιος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ελληνικός λαός είναι αποφασισμένος για το μεγάλο βήμα προς το μέλλον.
 
Ο Αθ. Λιούπης, με τη σειρά του, δήλωσε επίσης βέβαιος ότι οι ψηφοφόροι θα δώσουν στη ΝΔ ένα ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό, διότι αντιλαμβάνονται ότι το πρόγραμμα του κόμματος θα υλοποιηθεί από την επόμενη κιόλας μέρα, αφού ο Κυρ. Μητσοτάκης έκανε πράξη ό,τι υποσχέθηκε το 2019.
 
Ο Κων. Μαραβέγιας έστειλε μήνυμα στους δράστες της επίθεσης στο εκλογικό κέντρο, τονίζοντας ότι την ερχόμενη Κυριακή η νίκη της ΝΔ θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, διότι αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη λύση για την πρόοδο της χώρας. Ο κ. Μαραβέγιας κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή, ώστε να έλθουν τα καλύτερα για τη χώρα και τη Μαγνησία, ενώ δήλωσε πεπεισμένος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κατακτήσει μια στιβαρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ώστε να προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα σε όλους τους τομείς.
 
Η Έφη Αντωνίου – Χουβαρδά σημείωσε ότι η κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη πήγε τη χώρα ένα βήμα μπροστά και την 26η Ιουνίου πρέπει να έχει ισχυρή αυτοδυναμία για να συνεχίσει το έργο της.
 
Τέλος, η Ουρανία Καθηνιώτη τόνισε ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη την ισχυρή αυτοδύναμη ΝΔ, ώστε να διασφαλιστεί η σταθερή πορεία, η ασφάλεια και η ευημερία της χώρας.
 
Μήνυμα στην εκδήλωση απέστειλε ο πρώην υπουργός Γ. Σούρλας, τονίζοντας ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Σούλας κάλεσε τους ψηφοφόρους να μετατρέψουν τη νίκη της 21η Μαΐου σε θρίαμβο της 25ης Ιουνίου.