ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγή σε Βελεστίνο, Αργαλαστή, Ευξεινούπολη και Πτελεό

Κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγή σε Βελεστίνο, Αργαλαστή, Ευξεινούπολη και Πτελεό

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΑΓΗΝΣΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας βρέθηκαν αυτές τις μέρες σε διάφορα σημεία της Μαγνησίας, στους Δήμους Ρήγα Φεραίου (Βελεστίνο), Νοτίου Πηλίου (Αργαλαστή) και Αλμυρού (Ευξεινούπολη-Πτελεός), ενώ αυτή την εβδομάδα θα συνεχιστεί η επαφή με πολίτες σε γειτονιές του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου.

Τα κλιμάκια μοίρασαν υλικό με τις προγραμματικές θέσεις του κινήματος ( 12 προγραμματικές προτεραιότητες), όπως επίσης διανεμήθηκε υλικό για τις προτάσεις αναφορικά με το μεγάλο πρόβλημα του ιδιωτικού χρέους και των κόκκινων δανείων. Διοργανώθηκαν με επίβλεψη μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα που προέρχονται από τις παραπάνω περιοχές.

Στα κλιμάκια συμμετείχαν οι Υποψήφιοι Βουλευτές, Δημήτρης Τσιμπανάκος, Σκρίμπας Σάκης,  Ούτα Μαρία, αρκετά στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, μεταξύ των οποίων πρώην Γραμματείς της Ν.Ε. και Υποψήφιοι Βουλευτές προηγούμενων περιόδων, τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Αντώνης Πολίτης και Ματίνα Πρίγκου, η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Ν.Ε. Σούλα Βακουφτσή και ο Γραμματέας της Ν.Ε. Νίκος Πολίτης.

Οι 12 προτεραιότητες συγκροτούνται από δεκάδες προτάσεις που αφορούν:

  1. Αλλαγές στο κράτος
  2. Ανθρώπινα Δικαιώματα
  3. Εργασία με κανόνες και αξιοπρέπεια
  4. Αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας
  5. Επένδυση στην Παιδεία
  6. Αξιοπρεπείς συντάξεις
  7. Δεύτερη ευκαιρία στους αδύναμους δανειολήπτες
  8. Οι νέοι στην πρώτη γραμμή
  9. Δίκαιο προοδευτικό φορολογικό σύστημα
  10. Ανάπτυξη «Made in Greece»
  11. Περιβάλλον
  12. Στήριξη των αγροτών

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ζητά τη στήριξη των πολιτών σε κάθε γωνιά της χώρας, σε κάθε χωριό της Μαγνησίας και σε κάθε γειτονιά του Βόλου ώστε να καταστεί μια ισχυρή, προοδευτική και αξιόπιστη αντιπολίτευση, έχοντας παράλληλα ένα εναλλακτικό προγραμματικό πλαίσιο διακυβέρνησης που αφορά τους πολλούς και όχι την ολιγαρχία στη πατρίδα μας. Η Μαγνησία έχει βαλτώσει στη στασιμότητα της σχεδόν μονόπλευρης κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, τη περίοδο 2015-2019 με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τη περίοδο 2019-2023 με Νέα Δημοκρατία.

Τώρα υπάρχει ένα μεγάλο διακύβευμα: Θα συνεχίσουμε μονόπλευρα και με ολίγη αντιπροσώπευση από εκπροσώπους αντιπολιτεύσεων που είναι χρυσοί χορηγοί του συστήματος Μητσοτάκη  ή εν γένει αδιάφοροι για τα καθημερινά προβλήματα του Νομού και ανεύθυνοι για τα κορυφαία εθνικά θέματα ή θα δώσουμε δύναμη στο ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με μπροστάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη;

Δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζει διαρκώς μια ψεύτικη εικόνα για τη πορεία της πατρίδας μας. Την ώρα που τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι η θέση των Ελλήνων χειροτέρεψε το τελευταίο διάστημα ως προς τις ιδιωτικές δαπάνες υγείας και το εμπορικό έλλειμμα είναι χειρότερο από αυτό του 2010, ενώ το χρέος αυξήθηκε κατά 45 δισεκατομμύρια ευρώ περίπου, ο μόνος φόβος είναι η παντοδυναμία της και όχι να μην πάρει αυτοδύναμο αποτέλεσμα. Καλλιεργούν αμφιβολία για την αυτοδυναμία τους, ώστε να πάρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό. Είναι λαϊκιστές σαν τον  ΣΥΡΙΖΑ, απλά φορούν γραβάτα. Τάζουν 25% αυξήσεις μισθών ενώ στο μεσοπρόθεσμο έχουν δεσμευτεί προς την  Ευρωπαϊκή Ένωση για αυξήσεις που ανέρχονται στο 13%. Παράλληλα οι πραγματικοί μισθοί έχουν μειωθεί κατά 7% λόγω της ακρίβειας.

Ενωμένοι, στις 25 Ιουνίου, παίρνουμε όλες και όλοι μαζί Απόφαση Αλλαγής με ψήφο στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής!