ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας κατά Χρ. Μπουκώρου: Ακόμη ένας κρίκος στην αλυσίδα ανευθυνότητας της ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας κατά Χρ. Μπουκώρου: Ακόμη ένας κρίκος στην αλυσίδα ανευθυνότητας της ΝΔ

Παίρνοντας την σκυτάλη από τον κεντρικό επικοινωνιακό μηχανισμό της ΝΔ, ένιωσε και ο τοπικός υποψήφιος βουλευτής της Χρήστος  Μπουκώρος την ανάγκη να προσθέσει το όνομα του στην μακρά λίστα των παραγόντων του κόμματος του, που χρησιμοποιούν το ευαίσθητο θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, για λόγους μικροκομματικής σκοπιμότητας.

Δεν πρόκειται να τον παρακολουθήσουμε σε αυτό τον ολισθηρό κατήφορο όπου περισσεύει η ανευθυνότητα,ενώ  η κομματική τύφλωση περιφρονεί κάθε έννοια προστασίας των εθνικών συμφερόντων και ομαλής διεξαγωγής της προεκλογικής αντιπαράθεσης.

Λυπούμαστε για το γεγονός ότι για την διεκδίκηση λίγων χιλιάδων ψήφων συμβάλει  με τις δηλώσεις του σε πρακτικές που κάποτε ήταν αδιανόητες ακόμα και για την ΝΔ.

Όσο για την άποψή του, ότι η Ν. Μπακογιάννη δεν απείλησε την μειονότητα για να αλλάξει την ψήφο της, απλώς παραπέμπουμε στο γνωστό βίντεο όπου η συγκεκριμένη απευθύνεται στους πολίτες της Ροδόπης σαν τσιφλικάς που μιλά στους κολλήγους της, αναπαράγοντας στην εποχή μας εικόνες από τον πολιτικό βίο της χώρας μας στην δεκαετία του ΄50″.