ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αθ. Λιούπης: Την Κυριακή η Ελλάδα συνεχίζει την πορεία της, σταθερά, τολμηρά, μπροστά

Περιοδείες υποψηφίων Βουλευτών Ν. Μαγνησίας της ΝΔ σε όλη τη Μαγνησία
Αθ. Λιούπης: Την Κυριακή η Ελλάδα συνεχίζει την πορεία της, σταθερά, τολμηρά, μπροστά

Περιοδείες υποψηφίων Βουλευτών Ν. Μαγνησίας της ΝΔ σε όλη τη Μαγνησία

«Την Κυριακή η Ελλάδα συνεχίζει την πορεία της, σταθερά, τολμηρά, μπροστά με την ψήφο των Ελλήνων», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανάσιος Λιούπης στο πλαίσιο των περιοδειών σε Κερασιά, Κεραμίδι, Κανάλια το Σάββατο και σε Αμαλιάπολη, Σούρπη και Πλάτανο χθες.

Μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Μαγνησίας κ. Νίκο Αθανασάκη, αλλά και τους υποψηφίους Βουλευτές Ν. Μαγνησίας της ΝΔ κ.κ. Χρήστο Μπουκώρο, Κωνσταντίνο Μαραβέγια και Έφη Αντωνίου- Χουβαρδά συνεχίζουν τις συναντήσεις τους με κατοίκους, με φίλους, μέλη και ψηφοφόρους της παράταξης σε όλη τη Μαγνησία, έχοντας το πλευρό τους και τις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η μοναδική παράταξη που έχει ένα πλήρες, συνεκτικό και απόλυτα κοστολογημένο κυβερνητικό πρόγραμμα ύψους 9.1 δις ευρώ. Ένα πρόγραμμα που έχει στο επίκεντρό του τον άνθρωπο και την συνέχιση της αναμόρφωσης του κράτους, προς όφελος όλων των πολιτών. Με πράξεις και όχι με λόγια, η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξαν την τετραετία που πέρασε ότι όσα είχαν προγραμματιστεί, έγιναν πράξη. Κι εδώ στη Μαγνησία βλέπουμε πως μετά από πολλά χρόνια πραγματοποιήθηκαν μεγάλα, αλλά και μικρότερα, εξίσου όμως σημαντικά έργα υποδομών, στηρίχθηκε ο πρωτογενής τομέας, ο πολιτισμός, ο τουρισμός, οι επαγγελματίες, οι εργαζόμενοι, τα νοικοκυριά, οι ευάλωτοι. Οι εκλογές της 21ης Μαΐου έδειξαν ότι οι πολίτες εμπιστεύονται τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ώστε να συνεχίσουν το κυβερνητικό τους έργο. Το σύστημα της απλής αναλογικής ναρκοθέτησε όμως την ευρεία και ιστορική νίκη της παράταξης. Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου επιστρέφουμε όλοι στις κάλπες και δείχνουμε την εμπιστοσύνη μας ξανά στη Νέα Δημοκρατία, ώστε η Ελλάδα να συνεχίσει να οδεύει σταθερά, τολμηρά και μπροστά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λιούπης, στο πλαίσιο των επισκέψεών του στη Μαγνησία.

Κάλεσε δε τους πολίτες να σκεφτούν με σύνεση και προσοχή την ψήφο τους και να μην επηρεαστούν από κόμματα, τα οποία θέλουν να εκμεταλλευτούν πρόσκαιρα το θυμικό, τον πατριωτισμό ή ακόμη και την πίστη τους.

Οι επισκέψεις των υποψηφίων Βουλευτών Μαγνησίας συνεχίζονται και σήμερα Τρίτη, καθώς θα βρεθούν στη Ν. Ιωνία όπου θα μιλήσουν σε φίλους, μέλη και ψηφοφόρους της παράταξης στις 20:00 στην καφετέρια «SUΝ CAFÉ» (ΛΑΪΟΣ) στην οδό Λεωφόρου Ειρήνης 28.