ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής / Απόφαση Αλλαγής από τις δημοκρατικές γειτονιές της Νέας Ιωνίας

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής / Απόφαση Αλλαγής από τις δημοκρατικές γειτονιές της Νέας Ιωνίας

Τη Τρίτη 20-6-2023 πραγματοποιήθηκε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας για ακόμα μια φορά στη Νέα Ιωνία Βόλου, αποτελούμενο από τον Υποψήφιο Βουλευτή Μαγνησίας Δημήτρη Τσιμπανάκο, τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Nίκο Πολίτη και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Δημήτρη Λουφόπουλο, Γιώργο Μέρκατα, Νίκο Σκοπελίτη και Σωτήρη Κρανιά.

Η χθεσινή δράση είχε έντονα μηνύματα σχετικά με την προσφυγική και αγωνιστική ιστορία της Νέας Ιωνίας:

 -Τούτες τις μέρες, Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ έχουν ανοίξει ένα τοξικό και ανεύθυνο για τα εθνικά ζητήματα παιχνίδι αναφορικά με τη Θράκη, τσαλαπατώντας πάνω σε θεσμούς εθνικής ασφάλειας, ευρωπαϊκής αξιοπιστίας και διεθνείς συνθήκες που καθόρισαν την ειρήνη στη πατρίδα μας, μόνο για το εκλογικό όφελος. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ, ανανεωμένο, ενωμένο και δυνατό, για να αγκαλιάσει ξανά όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες μακριά από τοξικούς διχασμούς προηγούμενων δεκαετιών.

- Στη κάλπη της 21ης Μαΐου απεδείχθη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι η ισχυρή, αξιόπιστη, προοδευτική και θεσμική αντιπολίτευση, που έχει ανάγκη ο τόπος. Χρειάζεται ισχυρό ανάχωμα στις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας που εξυπηρετούν τους λίγους ενάντια στους πολλούς και οδηγούν την ελληνική οικονομία ξανά στα βράχια.  Ο Νίκος Ανδρουλάκης καλεί αριστερούς συμπολίτες να απεμπλακούν από την ομηρία της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, που «χαριεντίστηκε» πολιτικά με το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής ενώ έχει κάνει εγκλήματα. Μόνο το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής μπορεί να είναι ο πραγματικός αντίπαλος της συντήρησης και της Νέας Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Στις 25 Ιουνίου παίρνουμε μαζί Απόφαση Αλλαγής,. Ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής!