ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Ανάγκη επανεκλογής του κομμουνιστή βουλευτή στη Μαγνησία"

"Ανάγκη επανεκλογής του κομμουνιστή βουλευτή στη Μαγνησία"

Σε σύσκεψη γυναικών μίλησε η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Χρυσούλα Τασολάμπρου, η οποία τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Η υποψήφια βουλευτής ανέδειξε την ανάγκη επανεκλογής του κομμουνιστή βουλευτή στη Μαγνησία για να δυναμώσει η φωνή του λαού της περιοχής. Όπως τόνισε "κάθε προοδευτικός άνθρωπος να πάει ξανά με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην κάλπη ενισχύοντας την μοναδική 100% λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση που θα είναι στην πρώτη γραμμή της διεκδίκησης και της πάλης των εργατικών-λαϊκών συμφερόντων μέσα και έξω από την Βουλή".

Παράλληλα ανέδειξε την στρατηγική σύμπλευση των κομμάτων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, και του ΣΥΡΙΖΑ  με εμβληματικά αντιλαϊκά νομοσχέδια που ψήφισαν από κοινού την προηγούμενη τετραετία επισημαίνοντας ότι καμιά κυβέρνηση δεν είναι παντοδύναμη όταν έχει απέναντί της έναν λαό οργανωμένο με ένα ΚΚΕ ισχυρό!

Τέλος επισήμανε την ανάγκη να μην ξοδευτεί η ψήφος των εργαζομένων γυναικών και των οικογενειών τους σε κόμματα "μιας χρήσης" όπως η Πλεύση Ελευθερίας που προσπαθεί να εγκλωβίσει την λαϊκή αγανάκτηση εντός των τειχών του συστήματος και αποτελεί ένα κόμμα έτοιμο να βάλει πλάτη σε πολιτικές στήριξης των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων, σε βάρος των εργαζομένων, του λαού και της νεολαίας.