ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνες από την επίσκεψη του Β. Μεϊμαράκη στο Βελεστίνο

Μήνυμα ξεκάθαρης νίκης της ΝΔ στις προσεχείς επαναληπτικές εκλογές και αυτοδυναμίας μετέφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης το απόγευμα της Πέμπτης από το Βελεστίνο που ήταν ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του στη Μαγνησία
Εικόνες από την επίσκεψη του Β. Μεϊμαράκη στο Βελεστίνο

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης που συνοδευόταν από στελέχη της ΔΕΕΠ Μαγνησίας και υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ, επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του κόμματος, περπάτησε στον κεντρικό πεζόδρομο του Βελεστίνου συνομίλησε με πολίτες, ενώ στη συνέχεια αναχώρησε για τον Αλμυρό όπου το βράδυ θα μιλούσε σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης. Σήμερα το πρωί ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφτεί το Βόλο.

Μιλώντας ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων της "Θεσσαλίας τηλεόρασης" ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι είναι θιασώτης της πρακτικής που θέλει άμεση επαφή των πολιτικών με τους πολίτες και αυτό πράττει τόσο ο ίδιος με τις περιοδείες του όσο και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που αφουγκράζεται τα προβλήματα των πολιτών και διαμορφώνει ένα αξιόπιστο πρόγραμμα κυβέρνησης της χώρας, που το αποδέχονται οι πολίτες.

Αντίθετα τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν έχουν αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτεύεται με συνθήματα καταστροφής του 2015, τα οποία ο λαός τα καταδίκασε στις τελευταίες εκλογές.

Τη  μόνη πρόταση για διακυβέρνηση της χώρας έχει η ΝΔ, αντίθετα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ διαγκωνίζονται για την αντιπολίτευση κατέληξε

πηγή: thessaliatv.gr