ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πιστεύουμε στις δυνατότητες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων"

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στη Νέα Ιωνία με τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας
"Στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πιστεύουμε στις δυνατότητες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων"
Στον τόπο που μεγάλωσε, τη Νέα Ιωνία Βόλου βρέθηκε ο Βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος μαζί με μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Υποψήφιος και Νεολαία περπάτησαν στους δρόμους της περιοχής και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με πολίτες, επιχειρηματίες και επαγγελματίες για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.
Ο υποψήφιος Βουλευτής άκουσε προσεκτικά τα αιτήματα των πολιτών που θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται με αξιοπρέπεια στις υποχρεώσεις τους. Θέλουν να υπάρξει πραγματική τόνωση της τοπικής οικονομίας. Θέλουν να έχει ο κόσμος την αγοραστική ικανότητα να ψωνίζει στα μαγαζιά τους.
 
 
Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος ανέφερε ότι: «Το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του κόσμου της αγοράς αλλά και την πραγματικότητα των λουκέτων και του άδειου καλαθιού.
 
Στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πιστεύουμε στις δυνατότητες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.
 
Στο πλαίσιο αυτό δεσμευόμαστε για:
• Ενεργοποίηση της Αναπτυξιακής Τράπεζας και του Ταμείου των Μικροπιστώσεων για την κάλυψη του κενού χρηματοδότησης και τη διεύρυνση ωφελούμενων επιχειρήσεων, βελτίωση όρων δανειοδότησης και στόχευσης των εργαλείων.
• Χρηματοδοτικά και φορολογικά κίνητρα για τον εκσυγχρονισμό και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
• Ειδικά προγράμματα στήριξης του ενεργειακού κόστους.
• Δημιουργία ειδικού επαγγελματικού λογαριασμού, που θα χρησιμοποιείται για τις πληρωμές μισθοδοσίας προσωπικού, προμηθευτών, Δημοσίου και Ασφαλιστικών Ταμείων, χωρίς δυνατότητα κατάσχεσης από οποιοδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα ή επιχείρηση».