ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
Την Πέμπτη (22/6) πραγματοποιήθηκε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας αποτελούμενο από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Νίκο Πολίτη και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού αγώνα στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.
 
Το κλιμάκιο μοίρασε φυλλάδιο με τις θέσεις του κόμματος(12 προτεραιότητες) σε οικίες και καταστήματα της περιοχής ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους.
 
 
Τα προβλήματα δυστυχώς παραμένουν τα ίδια, με την ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης και τα τιμολόγια ενέργειας να μονοπωλεί στις συζητήσεις.
Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής προσπαθεί με κάθε τρόπο να προωθήσει τις προγραμματικές του θέσεις και να επικοινωνεί καθημερινά με τους πολίτες αναδεικνύοντας τα αληθινά προβλήματα της κοινωνίας παρά την πολιτική ατζέντα που επιδιώκουν να επιβάλλουν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα.
 
Οι προτάσεις μας είναι σαφείς, καθαρές και ρεαλιστικές με επίκεντρο τον άνθρωπο, τις ανάγκες των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και των νέων. Θα σταθούμε δίπλα στις ανάγκες των πολλών και όχι των λίγων, δίπλα στους ανθρώπους του μόχθου και της εργασίας, τους ανθρώπους της επιστήμης και της τέχνης, δίπλα στους νέους για ένα μέλλον με σταθερότητα, προοπτική και δίκαιη ανάπτυξη.
 
Στις 25 Ιουνίου παίρνουμε Απόφαση Αλλαγής.