ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Ελλάδα έδωσε ισχυρή εντολή - Καλή θητεία σε όλους τους Βουλευτές Μαγνησίας

Δήλωση του υποψηφίου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Αθανάσιου Λιούπη, για το εκλογικό αποτέλεσμα
Η Ελλάδα έδωσε ισχυρή εντολή - Καλή θητεία σε όλους τους Βουλευτές Μαγνησίας

Η Ελλάδα χθες αποφάσισε και έδωσε ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνεχίσει το μεταρρυθμιστικό του έργο, να κάνει πράξη το πρόγραμμα της παράταξης για μείωση των ανισοτήτων και ισχυροποίηση της χώρας διεθνώς, για να προχωρήσει η Ελλάδα σταθερά, τολμηρά, μπροστά.

Ευχαριστώ για τον όμορφο και δυναμικό αγώνα που δώσαμε τα στελέχη της ΔΕΕΠ Μαγνησίας και όλων των ΔΗΜ. ΤΟ του νομού και τους συνυποψήφιους Βουλευτές της Μαγνησίας, καθώς καταφέραμε, όλοι μαζί τον στόχο που είχαμε θέσει, να αναδειχθεί η Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες και φίλους μου για την στήριξή τους στο πρόσωπό μου και στην παράταξη. Η συμβολή τους και τα τέσσερα χρόνια στην επίλυση ζητημάτων, που αφορούσαν στη Μαγνησία και τους Μαγνησιώτες ήταν καθοριστική. Ευχαριστώ όλους και όλες που με τίμησαν με την ψήφο τους τόσο το 2019 όσο και τώρα. Μπορεί να μην είμαι πια μέλος του Κοινοβουλίου, εξακολουθώ να είμαι ενεργό μέλος της παράταξης και της κοινωνίας και θα είμαι παρών στον αγώνα για την πρόοδο του τόπου μας.

Εύχομαι στους εκλεγέντες Βουλευτές της ΝΔ της Μαγνησίας, Χρήστο Τριαντόπουλο, Ζέττα Μακρή, Χρήστο Μπουκώρο καλή και ουσιαστική κοινοβουλευτική θητεία, υγεία και δύναμη. Καλή θητεία και στους Βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ κ.κ. Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και Βασίλη Μεταξά, με τη βεβαιότητα ότι όλοι θα εργαστούν για το καλό και την πρόοδο της Μαγνησίας.