ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βίον Ανθόσπαρτον!

Βίον Ανθόσπαρτον!
Ο Χρ. Σπαθής με την σύζυγό του Βάσια Πανοπούλου και την κορούλα τους αγκαλιά στην Παναγία Αρμένιου όπου τελέστηκε το Ιερό Μυστήριο

Όπως συνηθίζεται, τη συγκεκριμένη χρονική περίοοδο τελούνται αρκετοί γάμοι συμπολιτών μας.

Χθες Σάββατο, στην Παναγία Αρμενίου, ήταν η σειρά δύο αγαπημένων φίλων, του Χρήστου Σπαθή και της Βάσιας Πανοπούλου να ενωθούν με τα Ιερά δεσμά.

Μετά την τελετή ακολούθησε μία λαμπρή δεξίωση στο κέντρο "ΜΕΓΑΡΟ". Εκεί υπήρξε από την αρχή πολύ κέφι και χορός με το έναυσμα να δίνουν οι νεόνυμφοι.

Η κεντρική αίθουσα γέμισε με συγγενείς και φίλους από την περιοχή μας αλλά και από την Ναύπακτο, τόπο καταγωγής της νύφης. Επίσης παραβρέθηκαν συνεργάτες από το εργασιακό περιβάλλον του ζευγαριού καθώς και αυτοδιοικητικοί παράγοντες όπως ο δήμαρχος, Δημήτρης Νασίκας, καθότι ο Χρήστος είναι τοπικός σύμβουλος αλλά και εκ νέου υποψήφιος. 

Δεν έλειψε φυσικά η κυανόλευκη απόχρωση με καλεσμένους πρώην συμπαίκτες και ανθρώπους από τη νυν διοίκηση αλλά και περασμένες διοικήσεις του συλλόγου. Άλλωστε, κουμπάρος ήταν με την σύζυγό του Ασημίνα ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ρήγα Φεραίου. Βασίλης Τσουμπέκος. Επίσης, είναι αρκετά πιθανό ο επί σειρά ετών αρχηγός του Ρήγα να επιστρέψει από τη νέα χρονιά στο Βελεστίνο και την ομάδα που ξεκίνησε.

Το Μουσικό Βαγόνι εύχεται στους νεόνυμφους Βίον Ανθόσπαρτον και να είναι Υγιείς με την οικογένειά τους.