ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης

Την Δευτέρα 10 Ιουλίου - Λόγω αυξημένης προπώλησης και διαφαινόμενης πληρότητας η εκδήλωση μεταφέρεται από το θέατρο Νέας Ιωνίας στο ανοιχτό γήπεδο Νεαπόλεως
Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης
Φωτογραφία αρχείου - Μουσικό Βαγόνι

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ live!

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

NΕΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:  Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου

Ο Σωκράτης Mάλαμας μας περιμένει τη Δευτέρα 10 Ιουλίου στον Βόλο. Λόγω αυξημένης προπώλησης και διαφαινόμενης πληρότητας, η εκδήλωση μεταφέρεται από το θέατρο Νέας Ιωνίας στο ανοιχτό γήπεδο Νεαπόλεως!

*τα εισιτήρια της προπώλησης ισχύουν κανονικά 

Μαζί του στο τραγούδι: Ιουλία Καραπατάκη, Πέτρος Μάλαμας
Ο Σωκράτης Μάλαμας και η μπάντα του θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα έχει όλα όσα αγαπάμε από τον Σωκράτη αλλά και επιλογές από όσα αγαπάει κι εκείνος από την ελληνική δισκογραφία και δεν έχει σταματήσει να τραγουδάει όλα αυτά τα χρόνια. 

Η βραδιά θα βρει τον αγαπημένο τραγουδοποιό στη σκηνή με τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, τον Κυριάκο Ταπάκη στο λαούτο και στο μπουζούκι, τον Κλέωνα Αντωνίου στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Καλογιάννη Βεράνη στο βιολί και στην τρομπέτα, το Νίκο Μαγνήσαλη στα τύμπανα τον Άκη Κατσουπάκη στα πλήκτρα καθώς και τον Γιάννη Μάλαμα στα κρουστά.

Σημειώνουμε την ημερομηνία: Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 στον Βόλο και στο στάδιο Νεαπόλεως: εκεί είναι το ραντεβού για μία από τις ωραίες συναυλιακές βραδιές, αυτές του Σωκράτη Μάλαμα.  

Ηχοληψία:
Παναγιώτης Ηλιόπουλος – Τίτος Καργιωτάκης
Φωτισμοί: Χρήστος Λαζαρίδης
Υπεύθυνος Σκηνής: Δημήτρης Κατέβας


Σωκράτης Μάλαμας
Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023
Ανοιχτό Δημοτικό γήπεδο Νεαπόλεως, Βόλος

Οδηγίες:  το γήπεδο Nεαπόλεως βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ύδρας και Νεαπόλεως. Για να φτάσετε εκεί μπορείτε να κατευθυνθείτε από τη συμβολή των οδών Αθηνών και Λαρίσης προς τα δυτικά-  η είσοδος στο χώρο είναι επί της οδού Ύδρας, δεξιά φτάνοντας στο χώρο του γηπέδου. Εντός του χώρου θα λειτουργεί μπαρ αναψυκτήριο με ποτά. Eισιτήρια θα διατίθενται στο ταμείο την ημέρα της εκδήλωσης μετά τις 19:00.

Ώρα προσέλευσης: 19:30,  Ώρα έναρξης: 21:00

Εισιτήρια:  Γενική Είσοδος 15 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:
- Viva.gr, 11876 και στο δίκτυο συνεργατών της Viva, στα καταστήματα Public, Nova, Media Markt, Metro, My Market και τα βενζινάδικα Shell, BP, EKO πανελλαδικά,
και στον Βόλο από τα καταστήματα:
- Κεχαΐδης ΑΕ, Κουταρέλια 29 (μεταξύ Δημητριάδος και Ερμού)
- Illusion St. Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη

Παραγωγή – Management: Novel Vox με την αρωγή του Lab Art - info@labart.gr

Πιο διαβασμένα