ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία η Φωτεινή Κοκκινάκη

Υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στο Nομό Μαγνησίας θα είναι η πολιτικός μηχανικός, Φωτεινή Κοκκινάκη
Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία η Φωτεινή Κοκκινάκη

Αναλυτικά, η πορεία της: 

1. Το 2002 εκλέχτηκα πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Ν. Ιωνίας Μαγνησίας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και υποψήφιο δήμαρχο τον Στέφανο Φούσκη. 

Οι θέσεις που κατείχα ως εκλεγμένη ήταν: 
• Το 2002-2006 ορίζομαι αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Μ.ΚΑ (Δημοτική Επιχείρηση Μελετών & Κατασκευών) του Δήμου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Παιδιού και μέλος του Πολιτιστικού οργανισμού • Το 2004-2006 ορίζομαι Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Π.Υ. (Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Παρέμβασης & Υγείας) • Διετέλεσα πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ν. Ιωνίας από το 2002 έως το 2006 • Είμαι ιδρυτικό μέλος της Μ.Κ.Ο. "HOME START" Βόλου –Ν. Ιωνίας.

2. Το 2004 κατήλθα υποψήφια βουλευτής του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

3. Το 2006 ήμουν υποψήφια και δεύτερη σε σταυρούς με το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο της τότε Νομαρχίας Μαγνησίας. 

Από το 2006 έως 2010 είμαι μέλος στο Δ.Σ της ΕΚΠΟΛ (Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού. 
Την ίδια περίοδο μέλος του Κα.Πα (Συντονιστικό Συμβούλιο Προστασίας Κακοποιημένων Παραμελημένων Ατόμων Ν. Μαγνησίας).

4. Το 2010 εκλέχτηκα για δεύτερη φορά στον Καλλικρατικό Δήμο Βόλου με Δήμαρχο τον Πάνο Σκοτινιώτη. 
Το 2011 έως το 2012 ορίζομαι Πρόεδρος της επιτροπής Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Βόλου και Μέλος της επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Τον Φεβρουάριο του 2011 έως 2012 ορίζομαι εκπρόσωπος του Δ. Βόλου στην Επιτροπή Αξιολόγησης των δικαιούχων καλλιεργητών επί εκμισθωμένων εκτάσεων της πρώην Λίμνης Κάρλας. 

Από τον Μάρτιο του 2011 έως το 2012 είμαι μέλος της Ανώνυμης Εταιρείας με τον διακριτικό τίτλο "ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΟΡΟΣ Α.Ε." που έχει σκοπό την αξιοποίηση και ανάδειξη του Κεντρικού Πηλίου και της Ευρύτερης Περιοχής. 

5. Από το 2014 μέχρι και σήμερα είμαι δημοτική σύμβουλος Βόλου στην αντιπολίτευση και ιδρυτικό μέλος της Δημοτικής κίνησης "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ" .

Στις πρόσφατες εκλογές του Μαΐου στον Δήμο Βόλου εκλέχτηκα, δυστυχώς με όχι καλά αποτελέσματα για τον συνδυασμό μας, λαμβάνοντας την πρώτη θέση στο σύνολο των υποψηφίων της αντιπολίτευσης. 

Μέλος της αθλητικής ομάδας της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ και το 2015 αντιπρόεδρος της διοικούσας Ποδοσφαίρου και έφορος του τμήματος ενόργανης γυμναστικής του συλλόγου. ✓ Από το 2003 και μέχρι σήμερα μέλος του συλλόγου Μικρασιατών "ΙΩΝΕΣ". 

Τέως αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού τμήματος της ΕΕΤΕΜ (Επιστημονική Ένωση Τεχνολόγων Μηχανικών) και μέλος του ΔΣ μέχρι σήμερα.

Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 1989 έχοντας γραφείο μελετών κατασκευών ιδιωτικών οικοδομικών έργων και τον τελευταίο 8μηνο συνεργάστηκα στο γραφείο της ΕΕΤΑΑ α.ε του τμήματος Λάρισας στηρίζοντας το αυτοτελές τμήμα Θεσσαλίας σε συνεργασίες με Δήμους και Περιφέρεια σε έργα ανάπτυξης