ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στηρίζει Αχτσιόγλου η Κατερίνα Παπανάτσιου

Την ξεκάθαρη στήριξή της στο πρόσωπο της Έφης Αχτσιόγλου όσον αφορά την κούρσα διαδοχής στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέφρασε μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρώην βουλευτής Μαγνησία και υπουργός, Κατερίνα Παπανάτσιου
Στηρίζει Αχτσιόγλου η Κατερίνα Παπανάτσιου
Η νέα συνθήκη του ΣΥΡΙΖΑ
 
Μετά το διπλό εκλογικό αποτέλεσμα το κόμμα μας βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι. Η ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα περιείχε μέσα της τον οδικό χάρτη για τα επόμενα βήματα.
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προχωρήσει και να δείξει τάχιστα ότι έλαβε το μήνυμα. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Με αυτό το σκεπτικό αξιολογώ κι εγώ πως οι διαδικασίες προς την ανάδειξη νέας ηγεσίας, ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στο ρόλο που μας ανατέθηκε, πρέπει να προχωρήσουν άμεσα.
 
Η υποψηφιότητα της Έφη Αχτσιόγλου πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Συνεργαστήκαμε τα τελευταία χρόνια στον Τομέα Οικονομικών της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, συμμετείχαμε στην Κυβέρνηση το 2016-2019 και γνωρίζω τόσο το πείσμα της, όσο και την επιμονή της στο δίκιο και την υπεράσπιση των κοινωνικών κεκτημένων. Δεν θα σταθώ στο νέα, επιτυχημένη, γιατί δεν χρειάζεται, η παρακαταθήκη της ως υπουργός εργασίας μιλάει από μόνη της. Είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα στο χώρο της Αριστεράς.
 
Πιστεύω πως το νέο κύμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ήδη εδώ, έχει στις πλάτες του την παρακαταθήκη της Αριστερής διακυβέρνησης, την παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και την δυνατότητα να τ’αλλάξει όλα.
 
Η υποψηφιότητα της Έφης νοηματοδοτεί το επόμενο στάδιο. Με ενιαία βήματα να προχωρήσουμε όλοι και όλες για να κάνουμε την Αριστερά και πάλι χρήσιμη στα μάτια των πολλών και να χτίσουμε «μια νέα πολιτική παράδοση»!
Σηκώνουμε το κεφάλι όπως το απαίτησαν οι πολίτες, χτίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής, πάνω στην παράδοση που μας κληροδότησε η μεγάλη πορεία του Αλέξη Τσίπρα.
 
Προχωράμε μπροστά!
 
Όλοι και όλες μαζί!
 
Καλή επιτυχία Έφη!
 
Κατερίνα Παπανάτσιου
 
Πρ.Υφυπουργός Οικονομικών