ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Υπάρχει έντονο πρόβλημα εισπραξιμότητας των βεβαιωμένων εσόδων"

Δεύτερη ενημερωτική επιστολή της ΔΕΥΑΡΦ προς τους καταναλωτές για ρύθμιση οφειλών
"Υπάρχει έντονο πρόβλημα εισπραξιμότητας των βεβαιωμένων εσόδων"

Αγαπητοί καταναλωτές

Σε συνέχεια της πρώτης ενημερωτικής επιστολής, η οποία δημοσιεύθηκε τον Μάιο και σας κοινοποιήθηκε μέσω των λογαριασμών ύδρευσης, επανερχόμαστε να σας υπενθυμίσουμε ότι η ΔΕΥΑΡΦ είναι δημοτική επιχείρηση ανταποδοτικού χαρακτήρα. Τα έσοδα της ΔΕΥΑΡΦ είναι μόνο από τα τέλη ύδρευσης. Αυτή τη στιγμή λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται όλη η χώρα, υπάρχει έντονο πρόβλημα εισπραξιμότητας των βεβαιωμένων εσόδων.

Επειδή η προσέλευση των καταναλωτών δεν ήταν η προσδοκώμενη και υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία της επιχείρησης, σας ενημερώνουμε εκ νέου ότι υπάρχει η δυνατότητα να διακανονίσετε τις οφειλές σας.

Σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να προβούμε σε διακοπή της παροχής ύδρευσης, ιδιαίτερη την περίοδο του καλοκαιριού, σας εφιστούμε την προσοχή και σας παρακαλούμε να τακτοποιήσετε άμεσα τις οικονομικές σας υποχρεώσεις προς τη ΔΕΥΑΡΦ.

Η κοινή προσπάθεια όλων μας θα συμβάλλει ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε το σημαντικότερο για τη ζωή μας κοινωνικό αγαθό, το νερό.