ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Περιοδείες του Χ. Μπουκώρου σε Δήμο Ρήγα Φεραίου και Αλμυρό

Αναλυτικά, η ενημέρωση από τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας
Περιοδείες του Χ. Μπουκώρου σε Δήμο Ρήγα Φεραίου και Αλμυρό

Θερμής υποδοχής, στα χωριά του Δήμου Ρήγα Φεραίου, όπου περιόδευσε το απόγευμα της Δευτέρας, έτυχε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Μπουκώρος.

Ο κ. Μπουκώρος, συνεχίζοντας με αμείωτη ένταση τις επισκέψεις του σε όλες τις γωνιές της Μαγνησίας, επισκέφθηκε το Μικρό Περιβολάκι, τη Χλόη, τον Ριζόμυλο και το Στεφανοβίκειο και μίλησε σε δεκάδες κατοίκους. Οι κάτοικοι δεν έκρυψαν την ανησυχία τους για το μέλλον της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, ενώ ως μείζον ανέδειξαν το ζήτημα των δασικών χαρτών.

Ο Χρήστος Μπουκώρος, ο οποίος κατ’ επανάληψη προώθησε τα αγροτικά ζητήματα της Μαγνησίας στη Βουλή, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνοντας ότι επιβάλλεται η μείωση της φορολογίας, με παράλληλη πολιτική ώθηση στις προσπάθειες των αγροτών για πιστοποίηση, μεταποίηση και τυποποίηση των προϊόντων τους. Για τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τους δασικούς χάρτες σημείωσε ότι αν μία κυβέρνηση μπορεί να δώσει λύση, αυτή είναι της Νέας Δημοκρατίας.

 

"Εμείς λέμε: λιγότεροι φόροι και ανάπτυξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει: περισσότεροι φόροι και στασιμότητα. Αυτή είναι η διαφορά μας", τόνισε ο κ. Μπουκώρος, συμπληρώνοντας: "Δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία να κάνουμε μαζί το βήμα προς το μέλλον. Πρέπει να βγούμε ουσιαστικά και όχι τυπικά από την κρίση".

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο βουλευτής στα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, με βασικότερο την ερημοποίηση των χωριών. Επίσης, συζητήθηκαν ζητήματα υποδομών, προσβασιμότητας, δημιουργίας θέσεων εργασίας και ανάπτυξης, με τον Χρήστο Μπουκώρο να επισημαίνει ότι στη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας εργάστηκε αδιάλειπτα για όλα τα προβλήματα της Μαγνησίας, ενώ η επικοινωνία τους με τους πολίτες ήταν συνεχής.

Περιοδεία στα χωριά του Αλμυρού

Την Κυριακή, ο Χρήστος Μπουκώρος επισκέφθηκε τα χωριά του Αλμυρού, Ανάβρα, Ανθότοπο, Γαύριανη, Αγ. Θεοδώρους και Αχίλλειο, όπου συναντήθηκε με κατοίκους και συζήτησε μαζί τους προβλήματα της κτηνοτροφίας και του πρωτογενούς τομέα.

Έμφαση έδωσε στην επένδυση στις Νηές, για την οποία εργάστηκε προσωπικά ώστε να ξεμπλοκάρει από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας και να προχωρήσει, ώστε να δοθεί σημαντική ώθηση στην τοπική οικονομία και στον τουρισμό.