ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόσκληση επαγγελματιών ηθοποιών για συμμετοχή σε παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου

Πρόσκληση επαγγελματιών ηθοποιών για συμμετοχή σε παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου

Μετά την επίσημη ανάληψη καθηκόντων του νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου, κ. Δημήτρη Πιατά, ήδη σχεδιάζεται ένα ρεπερτόριο που επιχειρεί να καλύψει όλο το φάσμα της θεατρικής δημιουργίας.

Αντίστοιχη είναι και η ποικιλομορφία των καλλιτεχνικών συντελεστών και των ηθοποιών που θα συνεργαστούν αυτό τον χειμώνα με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου, σύμφωνα με τις προθέσεις και τον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του νέου Διευθυντή.

Δίνοντας ο ίδιος ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίηση του ντόπιου καλλιτεχνικού δυναμικού, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς τους επαγγελματίες βολιώτες ηθοποιούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις μελλοντικές παραγωγές του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου να αποστείλουν έως και την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023, ηλεκτρονικά στο e-mail infopolitismos@doepap.gr ή στο γραφείο του Τμήματος Θεάτρου της Δ/νσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου (Καραμπατζάκη – Αναπαύσεως, Τ.Κ. 38446 Βόλος, υπόψη Λ. Καραμανλάκη, τηλ. επικοινωνίας: 2421082870) βιογραφικό σημείωμα και 2 πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή, προσώπου.

Οι φωτογραφίες και το βιογραφικό θα πρέπει να είναι ενσωματωμένα σε ένα αρχείο word ή pdf), με ΘΕΜΑ: “ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ 2023-2024». Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει θα πρέπει να δηλώσουν την διαθεσιμότητά τους για το διάστημα που μπορούν να βρίσκονται στον Βόλο για τη θεατρική περίοδο 2023-2024