ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση υποψηφιότητας Παρασκευής (Εύας) Ζαμπάκα

Δήλωση υποψηφιότητας Παρασκευής (Εύας) Ζαμπάκα

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό "Ανανέωση και συνεργασία για τον Δήμο μας" θα είναι στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές η Εύα Ζαμπάκα με καταγωγή από το Ελευθεροχώρι.

Ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης επί σειρά ετών, αθλήτρια ποδοσφαίρου σε υψηλό επίπεδο με παραστάσεις στην Α` Εθνική, προπονήτρια σε τμήματα υποδομής καθώς και εθελόντρια στην Λέσχη Εθελοντών Βατραχανθρώπων Κεντρικής Ελλάδος.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση υποψηφιότητας:

Για όσους δεν με γνωρίζουν ονομάζομαι Ζαμπάκα Παρασκευή (Εύα), κατάγομαι από το Ελευθεροχώρι του Δήμου Ρήγα Φεραίου και αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση του κ. Παπαδάμ Γιώργου και να συμμετέχω στον συνδυασμό "Ανανέωση και συνεργασία για τον Δήμο μας".

Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης τα τελευταία 15 χρόνια και παράλληλα πάντα ήμουν μεσα στον αθλητισμό κάνοντας πρωταθλητισμό στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Α.Σ.ΒΟΛΟΣ 2004 με συνεχή παρουσία σε εθνικό επίπεδο Β` και Α` εθνικής.

Δεν εγκατέλειψα ποτέ τους αγωνιστικούς χώρους αφού, μετά το τελος της αγωνιστικής μου δράσης, απέκτησα πτυχίο προπονητικής από την UEFA και συνεχίζω μέχρι και σήμερα να είμαι ενεργή προπονήτρια και υπεύθυνη της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Α.Ο.ΤΟΞΟΤΗΣ στα τμήματα υποδομών.

Επίσης είμαι μέλος της Λέσχης Εθελοντών Βατραχανθρώπων Κεντρικής Ελλάδος.

Ο λόγος της υποψηφιοτητας μου για δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Ρήγα Φεραίου είναι γιατί αγαπώ τον τόπο μου και την παράδοση που ακομα κρατάει σε όλα αυτά τα χωρια που απαρτίζουν το δήμο μας και θα ήθελα να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για την ανάπτυξη και την ανάδειξή του.

Παρασκευή (Εύα) Ζαμπάκα - Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ρήγα Φεραίου με τον συνδυασμό "Ανανέωση και συνεργασία για τον Δήμο μας"