ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Πατσιαντάς: Θέλεις Ζωή στη Βουλή;

Υποψήφιος βουλευτής με την Πλέυση Ελευθερίας στο Νομό Μαγνησίας κατέρχεται ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς
Μ. Πατσιαντάς: Θέλεις Ζωή στη Βουλή;

Η δήλωση υποψήφιότητάς του:

Γεννήθηκα και κατοικώ στο Βόλο, όπου και άσκησα τη δικηγορία επί 40 έτη. Εκλέχθηκα για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου το 1978. Διετέλεσα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου την περίοδο 1991- 1994. Υποψήφιος Δήμαρχος το 2006, το 2010 και το 2014 και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της μείζονος μειοψηφίας "Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης" την περίοδο 2014-2019. Νομαρχιακός Σύμβουλος Μαγνησίας την τετραετία 1999-2002.

Αποχώρησα από τον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με άλλα στελέχη της Ν.Ε. Μαγνησίας,  τον Αύγουστο του 2015 αμέσως μετά την ψήφιση του 3ου μνημόνιου.

Είμαι από τα ιδρυτικά μέλη του κόμματος – κινήματος της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Με τις προαναφερόμενες πολιτικές ιδιότητες και ως πολίτης συμμετέχω πάντα στους αγώνες για μια δικαιότερη κοινωνία και για την ανάδειξη και επίλυση των τοπικών προβλημάτων.

Πρωτοστατώ, μαζί με πολλούς άλλους πολίτες της Μαγνησίας, στις κινητοποιήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος της περιοχής, συμμετέχοντας στην Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών από την τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ και κατά της κατασκευής από το Δήμο Βόλου εργοστασίου παραγωγής καυσίμου από σκουπίδια.

Μετέχω ενεργά στο κίνημα  κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας των οικογενειών της Μαγνησίας και έχω μηνυθεί γι’αυτή τη δράση μου.

Βαδίζω με όλους τους συναγωνιστές και συναγωνίστριες του κινήματος της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ  στην πορεία για το μέλλον της πατρίδας μας που μας δείχνει με την διαχρονικά συνεπή και υποδειγματική στάση και δράση της η επικεφαλής μας ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. Θέλουμε στον τόπο μας ένα μέλλον ελευθερίας, χωρίς μνημονιακά δεσμά, χωρίς επόπτες και τοποτηρητές. Χωρίς οποιοδήποτε μνημονιακό μόρφωμα να σφετερίζεται τη δημοκρατική εκπροσώπηση του λαού μας και επιδιώκει να υποκαταστήσει τη δημοκρατική λειτουργία.  Ένα μέλλον προς το οποίο πορευόμαστε με πυξίδα μας τη  Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, τη Διαφάνεια,  τα ανθρώπινα Δικαιώματα, τη Διαγραφή που παράνομου χρέους, τη Διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών, των αξιώσεων από υποθέσεις διαφθοράς και όλων εν γένει των δικαιωμάτων του λαού μας που συγκροτούν την παρακαταθήκη μας στις επόμενες γενιές.