ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Χρυσοβαλάντη Τσώτα

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Ανανέωση και συνεργασία για τον Δήμο μας" και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Παπαδάμ θα είναι ο διασώστης-εργαζόμενος στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και εθελοντής πυροσβέστης, Χρυσοβαλάντης Τσώτας από το Αερινό
Ανακοίνωση υποψηφιότητας Χρυσοβαλάντη Τσώτα

Αναλυτικά, η δήλωση υποψηφιότητάς του

Ονομάζομαι Τσώτας Χρυσοβαλάντης το γένος Αικατερίνης Μπατζιάκα του Γρηγορίου μεγαλωμένος στο Αέρινο.

Αποφοίτησα το 2003 από το 6ο Λύκειο Βόλου. Το 2010 εισήχθη στη σχολή του ΕΚΑΒ της Λάρισας όπου αποφοίτησα το 2012 στη συνέχεια συνέχισα τις σπουδές μου στη νοσηλευτική όπου αποφοίτησα το 2014 από το ΙΕΚ Βόλου. Εργάστηκα τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα στις εξής θέσεις: Αφοί Βερόπουλος υπεύθυνος αποθήκης, Πυροσβεστικό Σώμα εποχικός πυροσβέστης, κέντρο αποκατάστασης " Κένταυρος" , κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.), Εθνικός οργανισμός δημοσίας υγείας ( Ε.Ο.Δ.Υ), Γενική κλινική "ΑΝΑΣΣΑ" ως διασώστης-πλήρωμα ασθενοφόρου. Αυτή τη στιγμή εργάζομαι τα τελευταία δύο χρόνια στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου στη θέση του διασώστης- πλήρωμα ασθενοφόρου. Από το 2023 είμαι μέλος του Δ.Σ. του πανελληνίου σωματείου διασωστών- πληρωμάτων ασθενοφόρων κέντρων υγείας emtky. Είμαι πιστοποιημένος εκπαιδευτής στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση από το ευρωπαϊκό συμβούλιο αναζωογόνησης ERC και συμμετέχω ως εκπαιδευτής στην ΕΠΙ.ΖΩ. και παράλληλα δραστηριοποιούμαι 20 χρόνια ως εθελοντής πυροσβέστης στο Πυροσβεστικό Σώμα και φέρω το βαθμό του εθελοντή πυρονόμου. Έχω παρακολουθήσει και έχω συμμετάσχει σε πιστοποιημένα σεμινάρια αντιμετώπιση πολυτραυματία PHTLS.

Μεγαλωμένος σε αγροκτηνοτροφική οικογένεια και με έντονο το ενδιαφέρον για αυτή παρακολούθησα στην Αμερικανική γεωργική σχολή Θεσσαλονίκης όπου και πιστοποιήθηκα και εξειδικεύτηκα στον τομέα της πτηνοτροφίας.

Με γνώμονα την αγάπη μου για τον τόπο μου, τον συνάνθρωπό μου και την εθελοντική μου δράση και προσφορά θα ήθελα από τους συνδημότες μου τη στήριξή σας στις δημοτικές αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.

Χρυσοβαλάντης Τσώτας - Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Ανανέωση και συνεργασία για τον Δήμο μας"