ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μουσική βραδιά υπό το φως της Πανσελήνου στην Άνω Κερασιά

Μουσική βραδιά υπό το φως της Πανσελήνου στην Άνω Κερασιά

Η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Θεσσαλίας και Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου και ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου διοργανώνουν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023 (20.30 μμ) στον «Ιστορικό Τόπο» του παλαιού οικισμού της Άνω Κερασιάς μουσική βραδιά υπό το φως της Πανσελήνου.

Ο χώρος διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι όπως κάθε χρονιά το «Τσαῒρι», εντός του οποίου βρίσκεται και το καμένο σχολείο του χωριού. Το μουσικό σχήμα των Δημήτρη Πολύζο (κρουστά), Νίκο Τσιακαλέα (μπάσο), Στέφανο Κωστόπουλο (κιθάρα), Κασσιανή Αμυγδαλίτση (πιάνο) και Νώντα Αδάμο (ακορντεόν), θα συνοδεύσουν στο τραγούδι οι Κων/νος Ζεμπίλας και η Μαριάννα Λούμα. Στο μπουζούκι, καθώς και στην καλλιτεχνική επιμέλεια θα είναι ο Ιωάννης Κουκουνίτσας.

Πρέπει να τονίσουμε ότι η μουσική βραδιά είναι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Οι εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιούνται σε επιλεγμένους Αρχαιολογικούς χώρους, Ιστορικούς τόπους και Μνημεία της Επικράτειας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.