ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μία εβδομάδα αργότερα και από την 2η αγωνιστική το πρωτάθλημα

Μετατίθεται η αρχικά προγραμματισμένη για την Κυριακή έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στην Α` ΕΠΣΘ, όπως αποφασίστηκε στην χθεσινή συγκέντρωση των σωματείων
Μία εβδομάδα αργότερα και από την 2η αγωνιστική το πρωτάθλημα
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Μίλτος Καλόγηρος κατά τη χθεσινή συνάντηση

Ρεπορτάζ του Γιάννη Ζάττα από τον Ταχυδρόμο

Μία εβδομάδα αργότερα από το προγραμματισμένο θα κάνει πρεμιέρα η Α’ Κατηγορία ΕΠΣΘ, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή συγκέντρωση των σωματείων, που έλαβε χώρα στα γραφεία της Ένωσης.

Τη δεδομένη στιγμή τις μεγαλύτερες «πληγές» από τις πλημμύρες μετρούν η Αγία Άννα και ο Αστέρας Ριζομύλου. Όπως τόνισαν εξάλλου οι εκπρόσωποι του σωματείου της Αγίας Άννας, τη στιγμή που μιλάμε η ομάδα δεν διαθέτει ούτε κάλτσα, οπότε το αγωνιστικό περνά σε δεύτερο μέρος. Η Αγία Άννα ζήτησε από την Ένωση μεγαλύτερη παράταση στη δική της αγωνιστική πρεμιέρα και αποφασίστηκε να ξεκινήσει από την 3η αγωνιστική, στην οποία θα υποδεχθεί τον Ρήγα Φεραίο.

Από εκεί και πέρα ο Αστέρας Ριζομύλου αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τις εγκαταστάσεις του και οι άνθρωποί του φοβούνται για τη στατικότητά τους μετά το πέρας των πλημμυρών και για τον λόγο αυτό θα περιμένουν τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να ελέγξει τις εγκαταστάσεις.

Η πρεμιέρα στην Α’ ΕΠΣΘ θα γίνει με την 2η αγωνιστική, ενώ μεγάλες αντιρρήσεις υπήρχαν από τα σωματεία ως προς τις εμβόλιμες αγωνιστικές, ζητώντας επί της ουσίας να μην ορίζονται όσο το δυνατόν εμβόλιμα παιχνίδια τις Τετάρτες.

Ετσι η πρεμιέρα θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο με την 2η αγωνιστική στις 23/24 Σεπτέμβρη, η 3η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί στη συνέχεια και το διήμερο 30/9-1/10, ενώ η 1η αγωνιστική θα μεταφερθεί για το Σάββατο 7/10, μία μέρα πριν τις εκλογές.

Το πρόγραμμα της Α’ Κατηγορίας:

2η αγωνιστική 23/24 Σεπτέμβρη

Ολυμπιακός Βόλου-Αίας Σούρπης

Ρήγας Φεραίος-Πανιώνιος

ΦΘ Αγχίαλος-Τοξότης

Σκιάθος-Αστέρας Ριζομύλου

ΓΣ Αλμυρού-Ακρόπολη

Σαρακηνός-Θησέας

Πύρασος-Αγία Άννα (αναβολή)

3η αγωνιστική

30 Σεπτέμβρη/1 Οκτώβρη

Αίας Σούρπης-Πανιώνιος

Τοξότης-Ολυμπιακός Βόλου

Αστέρας Ριζομύλου-ΦΘ Αγχίαλος

Ακρόπολη-Πύρασος

Θησέας-Σκιάθος

Σαρακηνός-ΓΣ Αλμυρού

Αγία Άννα-Ρήγας Φεραίος

1η αγωνιστική

7 Οκτωβρίου

Αίας Σούρπης-Ρήγας Φεραίος

Ολυμπιακός Βόλου-ΦΘ Αγχίαλος

Πανιώνιος-Πύρασος

Τοξότης-Σκιάθος

Αγία Άννα-ΓΣ Αλμυρού

Αστέρας Ριζομύλου-Σαρακηνός

Ακρόπολη-Θησέας