ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση υποψηφιότητας Γεωργίου Καρτσώνα

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Νέος Δήμος - Νέα Εποχή" θα είναι ο ελεύθερος επαγγελματίας-φωτογράφος και πρόεδρος του Ρήγα Φεραίου στις προσεχείς εκλογές
Δήλωση υποψηφιότητας Γεωργίου Καρτσώνα

Συνδημότισσες και συνδημότες, σκοπός μου δεν είναι να σας παρουσιάσω το βιογραφικό μου και να ανατρέξω στις κοινωνικές μου δράσεις, γιατί θεωρώ πώς μέσα από την επαγγελματική μου ιδιότητα και την δεκαετή ενασχόλησή μου με τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους αλλά και μέσα από τον εθελοντισμό, λίγο ή πολύ οι περισσότεροι με γνωρίζετε.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι πολλές φορές, μέσα από το θεσμικό μου ρόλο στους συλλόγους, βρέθηκα σε δυσμενή θέση και σκέφτηκα να εγκαταλείψω την προσπάθειά και τα οράματα μου. Πάντα όμως διαπίστωνα ότι η διάθεση για προσφορά είναι στο αίμα μου και αυτό με έκανε να συνεχίζω με περισσότερο ζήλο. Πιστεύω πως η γενιά μας, έχει μάθει στα δύσκολα, έχει αποκτήσει αντίληψη και όποτε της δίνεται η ευκαιρία προσπαθεί να δημιουργήσει και να προσφέρει.

Έχω την πεποίθηση πως η αναβάθμιση του Δήμου μας δεν μπορεί να προκύψει από τις κουβέντες στις παρέες και την κριτική στα social media.

Χρειάζεται όραμα και πράξεις που να αγκαλιάζουν τις ανάγκες όλων των δημοτών και συγχρόνως σαν πολίτες να εξαργυρώνουμε τις επιταγές μιας σύγχρονης κοινωνίας.  Για αυτό λοιπόν, στις προσεχείς εκλογές, θα είμαι για πρώτη φορά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ρήγα Φεραίου, στο πλευρό του Δημάρχου Δημήτρη Νασίκα, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά, διότι δείχνει να εμπιστεύεται την πρωτοβουλία των νέων και αποδεικνύει ότι φτιάχνει "γέφυρες" και ενώνει ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά ώστε ο ιστορικός τόπος μας να ανθίσει. Πρώτιστο μέλημά μου λοιπόν είναι να μετουσιώσω την αγάπη που νιώθω για τον τόπο μου σε πράξεις. Γι`αυτό ζητώ από όλες και όλους όσοι με κρίνουν ικανό και θεωρούν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την όρεξή μου για ένα καλύτερο μέλλον, να με τιμήσουν με την ψήφο τους και να με κάνουν υπόλογό τους.

Με εκτίμηση, Γεώργιος Καρτσώνας 

Μόνιμος κάτοικος και επαγγελματίας Βελεστίνου.