ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υποψήφιος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Περιβλέπτου ο Κωνσταντίνος Τσιακούμης

Υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Περιβλέπτου με τον συνδυασμό "Νέος Δήμος - Νέα Εποχή" και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Νασίκα θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσιακούμης
Υποψήφιος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Περιβλέπτου ο Κωνσταντίνος Τσιακούμης

Αγαπητοί συγχωριανοί,

είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της Κοινότητας Περιβλέπτου του Δήμου Ρήγα Φεραίου, για τα χωριά Περίβλεπτο, Άγιος Δημήτριος, Κοκκίνα, Ελευθεροχώρι και Κοκκαλέικα.

Έχω διατελέσει Πρόεδρος για δύο τετραετίες και αντιδήμαρχος Φερών. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύω για την Κοινότητα όλο το 24ωρο, για θέματα "γνησίου υπογραφής", εξουσιοδοτήσεις, βεβαιώσεις και πολλά άλλα. Είμαι πάντα παρών όποτε χρειαστεί. Επίσης συνέβαλα πολύ και στην διανομή των ΕΛΤΑ στα χωριά. 

Στον επαγγελματικό τομέα, μετρώ στο ενεργητικό μου ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που αφορά την μελισσοκομία και  ένα δίπλωμα τροποποίησης της πρώτης πατέντας.

Για να μου δώσουν αυτό το δίπλωμα οι υπεύθυνοι έκαναν έρευνα σε 182 χώρες ανά τον κόσμο και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε αντίστοιχη. Μάλιστα, βρέθηκα καλεσμένος σε εκθέσεις ευρεσιτεχνίας στην Ελλάδα και οι κριτές την ανέδειξαν μέσα στις 8 καλύτερες.

Πιστεύω ότι οι κάτοικοι της Κοινότητας Περιβλέπτου θα με στηρίξουν για ακόμα μία θητεία.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.

Κωνσταντίνος Τσιακούμης.