ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην Αλόννησο η Ζ. Αναγνώστου

Η ενημέρωση από την προεκλογική εκστρατεία της Ζαφειρούλας Αναγνώστου, υποψήφιας βουλευτή Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία
Στην Αλόννησο η Ζ. Αναγνώστου

Την περασμένη Τετάρτη (26/6)  η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αναγνώστου Ζαφειρούλα πραγματοποίησε  επίσκεψη στην Αλόννησο από όπου κατάγεται.

Παρευρέθηκε στο Δήμο Αλοννήσου όπου συνάντηση υπαλλήλους και αιρετούς , στο Πυροσβεστικό κλιμάκιο και στο Κέντρο Υγείας. Συζητήθηκαν  θέματα μέιζονος σημασίας όπως η υγεία, η ασφάλεια, ο τουρισμός που απασχολούν  το νησί όπου  είναι γνώριμα για την κα Αναγνώστου καθώς διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλοννήσου 2011 - 2014 .

Το απόγευμα της Τετάρτης περπάτησε στην αγορά της Αλοννήσου και μίλησε με τους επιχειρηματίες οι οποίοι εκφράζουν την δυσαρεσκειά τους στην τωρινή κυβέρνηση σχετικά με την υπερφορολόγηση και το ασφαλιστικό. Αξιοσημείωτο είναι ότι πρώτη φορά κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής από την Αλόννησο και οι κάτοικοι εκδηλώνουν την στήριξη τους στην κ. Αναγνώστου.

Όπως επισημαίνει η υποψήφια Βουλευτής «η Αλόννησος  είναι το πιο απομακρυσμένο νησί των Βορείων Σποράδων και κατ’ επέκταση τα καθημερινά προβλήματα είναι περισσότερα ιδίως την χειμερινή περίοδο. Σκόπος μου είναι στο δύσκολο έργο διακυβέρνησης της  Νέας Δημοκρατίας να συμβάλλω στην επίλυση βασικών προβλημάτων σε συνεργασία με τον Δήμο Αλοννήσου και αρμόδιους φορείς , δημόσιους και ιδιωτικούς».