ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστήριο Κωνσταντίνου Στ. Γιάτσιου

Ο Βελεστινιώτης αστυνομικός έλαβε 911 ψήφους και εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Ανανέωση και Συνεργασία για τον Δήμο μας", όντας ο πρώτος ανάμεσα στους συνδυασμούς στην σταυροδοσία
Ευχαριστήριο Κωνσταντίνου Στ. Γιάτσιου

Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Νιώθω την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω θερμά για την αμέριστη συμπαράσταση που δείξατε στο πρόσωπό μου στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 αναδεικνύοντάς με πρώτο στην σταυροδοσία απ’ όλους τους συνδυασμούς του Δήμου μας.

Η κάθε ψήφος είναι ξεχωριστή για εμένα και μου δίνει  τη δύναμη να σταθώ  αντάξιος των προσδοκιών σας και να παλέψω για την διεκδίκηση των συμφερόντων του Δήμου μας με όποιο κόστος για εμένα.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον επικεφαλής της παράταξής μας Γεώργιο Παπαδάμ που με εμπιστεύτηκε να είμαι στο πλευρό του και φυσικά την οικογένειά μου που με στήριξε σ’ αυτό τον δύσκολο αγώνα.

Ελπίζω να υπηρετήσω και από την θέση της αντιπολίτευσης που μου δώσατε έντιμα, όπως έχω μάθει μέχρι σήμερα και  να μην σας απογοητεύσω. Σας υπόσχομαι ότι θα είμαι παρών όποτε  και όπου μου ζητηθεί.

Με εκτίμηση,      

Γιάτσιος Στερ. Κωνσταντίνος 

Δημοτικός Σύμβουλος 

«Ανανέωση και Συνεργασία για τον Δήμο μας»