ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η απροκάλυπτη συναλλαγή της κ. Τζανακούλη δεν σώζει τον κ. Αγοραστό

"Καμία ντροπή για όσα φοβερά καταμαρτυρούσε η ίδια εναντίον του κ. Αγοραστού, μέχρι πριν λίγες ώρες, καμία ντροπή για τα τρομερά της πρωτοσέλιδα, κανένας σεβασμός στους πολίτες που την πίστεψαν και την τίμησαν με την ψήφο τους", σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας
Η απροκάλυπτη συναλλαγή της κ. Τζανακούλη δεν σώζει τον κ. Αγοραστό

Μετά τον πρωτοφανή για τα πολιτικά χρονικά, ωμό εκβιασμό, του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Λ. Αυγενάκη στον αγροτικό κόσμο της Θεσσαλίας, ακολούθησε η συναλλαγή με την επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένοι Θεσσαλοί» κα Τζανακούλη. Η οποία αναγκάστηκε σε διαδοχικές αυτοεξευτελιστικές ανακοινώσεις, μέχρι την τελική ταπεινωτική υποταγή της και την πλήρη ευθυγράμμισή της με τους κυβερνητικούς εντολείς της. Κι όλα αυτά, παρά την σφοδρή αντίδραση των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού της , οι οποίοι ήδη, ο ένας μετά τον άλλον , διαφοροποιούνται δημόσια, σεβόμενοι τον εαυτό τους.

Καμία ντροπή για όσα φοβερά καταμαρτυρούσε η ίδια εναντίον του κ. Αγοραστού, μέχρι πριν λίγες ώρες, καμία ντροπή για τα τρομερά της πρωτοσέλιδα., κανένας σεβασμός στους πολίτες που την πίστεψαν και την τίμησαν με την ψήφο τους.

Όλα όμως αυτά , δεν θα καταφέρουν να αντιστρέψουν τη δημοκρατική ανατροπή που ήδη έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή , γυρνώντας σελίδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.