ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ψήφο στην Πρωτοβουλία και τον Δημήτρη Κουρέτα

"Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες της Μαγνησίας να αψηφήσουν την απροκάλυπτη τρομοκρατία της ΝΔ" - Ανακοίνωση ενόψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών από τον ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας και την Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας
Ψήφο στην Πρωτοβουλία και τον Δημήτρη Κουρέτα

Ο αντιδημοκρατικός κατηφόρος στελεχών της ΝΔ  και ευνοούμενων από αυτήν παραγόντων, τύπου Μπέου, συνεχίζεται, ενόψει κρίσιμων αναμετρήσεων στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών όπου αντιπαρατίθενται οι υποψήφιοι της με προοδευτικούς υποψήφιους Δήμαρχους και Περιφερειάρχες.

Ο Μπέος επικαλείται προβλήματα σχετικά με την απορρόφηση πόρων του ΕΣΠΑ, την ίδια απειλή χρησιμοποιεί ο Άδωνις Γωργιάδης για το Χαλάνδρι, ενώ ο Λ. Αυγενάκης προστίθεται στην ντροπιαστική λίστα των κορυφαίων γαλάζιων στελεχών που εκβιάζουν την ψήφο στους υποψηφίους της Ν.Δ. στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών με την απειλή ότι ειδάλλως θα χαθούν τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης, του ΕΣΠΑ και άλλοι ευρωπαϊκοί πόροι και θα καθυστερήσουν τα διάφορα χρονοδιαγράμματα.

Και η ίδια η ντροπή ντρέπεται με αυτές τις άθλιες δηλώσεις που ταιριάζουν σε εκπροσώπους ολοκληρωτικών καθεστώτων και όχι σε πολιτικούς μιας ευρωπαϊκής  δημοκρατικής χώρας. Η καθεστωτική νοοτροπία που τις διαπερνά παραπέμπει σε καταστάσεις ακραία αυταρχικών κυβερνήσεων τύπου Ουγγαρίας και Πολωνίας.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικους και προοδευτικούς πολίτες της Μαγνησίας να αψηφήσουν την απροκάλυπτη  τρομοκρατία της ΝΔ στέλνοντας ένα μήνυμα δημοκρατικής επαγρύπνησης και αναπτυξιακής προοπτικής για την Μαγνησία, ψηφίζοντας τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Δημήτρη Κουρέτα.

Γραφείο Τύπου ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μαγνησίας

ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ