ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Επιβεβαιώνεται διαρκώς σε όλη τη Μαγνησία η αναγνώριση του κόσμου στον Χρήστο Μπουκώρο"

Η ενημέρωση από την προεκλογική εκστρατεία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κι εκ νέου υποψηφίου
"Επιβεβαιώνεται διαρκώς σε όλη τη Μαγνησία η αναγνώριση του κόσμου στον Χρήστο Μπουκώρο"

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος συναντά καθημερινά εκατοντάδες ανθρώπους, οι οποίοι με την στάση τους επιβεβαιώνουν την επερχόμενη νίκη της ΝΔ και επιβραβεύουν τον ίδιο για την συνεπή και μαχητική θέση του, σε όλη τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας, για όλα τα θέματα που αφορούν τον Νομό.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο κ. Μπουκώρος επισκέφθηκε τους Κωφούς αρχικά και στην συνέχεια τα Κανάλια, το Βένετο, το Κεραμίδι και την Κερασιά. Σε κάθε του στάση συναντούσε δεκάδες πολίτες, η υποδοχή των οποίων έδειχνε ξεκάθαρα την εκτίμηση που τρέφουν για τον ίδιο και τη δράση του, αφού μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον μοναδικό, επί τέσσερα χρόνια, βουλευτή της ΝΔ στη Μαγνησία, που προώθησε όλα τα ζητήματα του Νομού.

Με τους κατοίκους, ο Χρήστος Μπουκώρος, συζήτησε τα θέματα κάθε περιοχής, δίνοντας έμφαση στο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την ανάπτυξη και την προσέλκυση επενδύσεων. Σημαντικό κομμάτι των επαφών του αποτέλεσαν τα αγροτικά ζητήματα και οι αναγκαίες αλλαγές για την ενίσχυση των καλλιεργειών και την παροχή κινήτρων σε παλιούς και νέους καλλιεργητές να συνεχίσουν την ενασχόλησή τους με τον πρωτογενή τομέα.

Ο Χρ. Μπουκώρος, αναφέρθηκε στη σημασία της περαιτέρω αξιοποίησης της λίμνης Κάρλας με την ανάπτυξη του αγροτουρισμού και της κτηνοτροφικής παραγωγής, στη δημιουργία δικτύων ενίσχυσης των δεντροκομικών καλλιεργειών, ενώ συμφώνησε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να μειωθεί η αγροτική φορολογία και ο ειδικός φόρος κατανάλωσης για το πετρέλαιο των αγροτικών μηχανημάτων.

Οι παραγωγοί, επίσης, έθεσαν το ζήτημα αλλαγής του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να δίνονται άμεσα οι αποζημιώσεις. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος που αφορούν σε αναγκαίες υποδομές μετακίνησης, διασύνδεσης μεταξύ των χωριών, πυροπροστασίας και ανάδειξης του φυσικού κάλλους των περιοχών. Ο βουλευτής δεσμεύτηκε ότι, και την επόμενη τετραετία, θα βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων για την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν.