ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε ΕΒΟΛ και Δήμο Ρήγα Φεραίου ο Α. Λιούπης

Η ενημέρωση από την προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Αθανασίου Λιούπη
Σε ΕΒΟΛ και Δήμο Ρήγα Φεραίου ο Α. Λιούπης

Στην εμπορική αγορά του Βόλου περιόδευσε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία, Αθανάσιος Λιούπης, όπου μίλησε με καταστηματάρχες αλλά και πολίτες,  σχολιάζοντας την πολιτική και οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα κι επηρεάζει άμεσα την μεσαία επιχειρηματικότητα.

Έπειτα, επισκέφθηκε το εργοστάσιο γάλακτος ΕΒΟΛ στη Βιομηχανική περιοχή και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου κ. Νικήτα Πρίντζο, τα στελέχη της γαλακτοβιομηχανίας αλλά και με τους εργαζόμενους.

Ενημερώθηκε για την πορεία του εργοστασίου και τη μεγάλη αποδοχή που έχουν τα προϊόντα στο καταναλωτικό κοινό. Ο κ. Λιούπης εξήρε την εργατικότητα και τη δημιουργικότητα του προέδρου, των στελεχών και των εργαζομένων, οι οποίοι έχουν  καταφέρει να κάνουν το Συνεταιρισμό, πρότυπο επιχειρηματικότητας.

Οι περιοδείες του υποψηφίου Βουλευτή Ν. Μαγνησίας Αθανάσιου Λιούπη συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, καθώς σήμερα από το απόγευμα επισκέπτεται το Ελευθεροχώρι, την Κοκκίνα, το Περίβλεπτο, τον Αγ. Δημήτριο, το Αερινό, τη Χλόη, το Μικρό Περιβολάκι, τον Αγ. Γεώργιο και το Σέσκλο.

Χθες, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Μαγνησία, επισκέφθηκε την Ανάβρα, τους Κωφούς, τον Πλάτανο, το Διμήνι και το Κεραμίδι. Συζήτησε με τους κατοίκους τις ανησυχίες και τα προβλήματά τους, αναφορικά με την κτηνοτροφία, τον πολιτισμό αλλά και με έργα, που θα ανακουφίσουν την καθημερινότητά τους, όπως ο δρόμος Αγιόκαμπος –Κεραμίδι.

Αύριο Τρίτη 2 Ιουλίου ο κ. Λιούπης θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, που επισκέπτεται το νομό.