ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κασσελάκης σε Κουρέτα: Θα είσαι το πρότυπο του νέου περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε στις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία και σημείωσε πως πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη βοήθεια για να μην «ρημάξει» η περιοχή από τη φυγή των νέων
Κασσελάκης σε Κουρέτα: Θα είσαι το πρότυπο του νέου περιφερειάρχη Θεσσαλίας
Συνάντηση Στ. Κασσελάκη με τον Δ. Κουρέτα, 29 Οκτωβρίου 2023. (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI)

«Θα είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα από εδώ και πέρα, γιατί εσύ είσαι δίπλα στον απλό πολίτη, ο οποίος είδε τον χρόνο να παγώνει σε αυτή την περιφέρεια», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης κατά την συνάντηση του με τον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, το απόγευμα της Κυριακής στη Λάρισα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εσύ θα είσαι στο τιμόνι της διοίκησης γιατί γνωρίζω ότι θα κάνεις χρηστή διαχείριση των πόρων, με προοδευτικό πρόσημο, που βάζει τον αδύναμο πρώτο και όχι τις αναθέσεις των ημετέρων. Είναι μια μεγάλη ευθύνη που έχεις γιατί εσύ θα είσαι το πρότυπο του νέου περιφερειάρχη Θεσσαλίας» ανέφερε ο κ. Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε στις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία και σημείωσε πως δεν αρκεί μόνο η αποζημίωση, αλλά πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη βοήθεια για να μην «ρημάξει» η περιοχή από τη φυγή των νέων.

Από την πλευρά του ο κ. Κουρέτας αναφέρθηκε στην νίκη του στις περιφερειακές εκλογές, λέγοντας πως πρόκειται για μια «σημαντική» ανατροπή και πως «έχουμε μεγάλες ευθύνες ν’ αλλάξουμε πολλά πράγματα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουρέτας, επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία» πέτυχε ευρεία νίκη στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και εξελέγη νέος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας «εκθρονίζοντας» τον Κώστα Αγοραστό, ο οποίος διεκδικούσε μία τέταρτη θητεία.

Ο κ. Κουρέτας, ανεξάρτητος υποψήφιος με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ είχε τερματίσει δεύτερος με ποσοστό 34,11% την πρώτη Κυριακή και κατάφερε στο β’ γύρο να κόψει πρώτος το νήμα συγκεντρώνοντας ποσοστό 59,68%, έναντι του Κώστα Αγοραστού ο οποίος έλαβε 40,32%.

πηγή: naftemporiki.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ