ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεχίζονται οι συναντήσεις για τον Ν. Χαυτούρα

Η ενημέρωση από την προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου βουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής, Νίκο Χαυτούρα
Συνεχίζονται οι συναντήσεις για τον Ν. Χαυτούρα

Με τους Έφεδρους Αξιωματικούς ο Ν. Χαυτούρας.

Το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Μαγνησίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ νευροχειρουργός Νίκος Χαυτούρας. Ο πρόεδρος κ. Καραδήμος και τα μέλη της Διοίκησης μετέφεραν στον γιατρό τις προτάσεις τους αλλά και τα αιτήματα που έχουν καταθέσει κατά καιρούς στην πολιτεία. Οι έφεδροι ζητούν την συνεχή εκπαίδευση τους και την θεσμοθέτηση σειράς αιτημάτων. Τονίστηκε ιδιαίτερα ότι νιώθουν οι ίδιοι ότι έχουν εγκαταλειφθεί από την πολιτεία. Η συνάντηση έγινε μέσα σε κλίμα συγκίνησης καθώς ο γιατρός είναι μέλος των Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, που αριθμεί σήμερα 700 μέλη. Οι Έφεδροι ευχήθηκαν στο γιατρό καλή επιτυχία και δύναμη στον προεκλογικού του αγώνα.

Στο αμαξοστάσιο του Δήμου Βόλου

Το αμαξοστάσιο του Δήμου Βόλου και την Υπηρεσία καθαριότητας επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Νίκος Χαυτούρας. Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Πράτος και η Διευθύντρια της Υπηρεσίας κ. Φ. Θεοδώρου ενημέρωσαν τον γιατρό για την δραστηριότητα , το αντικείμενο και την δυναμικότητα της Υπηρεσίας. Βέβαια ένα από τα σημαντικότερα θέματα είναι η έλλειψη προσωπικού και κάλυψη των αναγκών μέσω συμβάσεων δύο και οκτώ μηνών. Παρά τον αριθμό των συμβασιούχων όμως η καθαριότητα έχει ανάγκη μόνιμου προσωπικού. Έχει βελτιωθεί σημαντικά η εικόνα της υπηρεσίας με τα μηχανικά μέσα που αποκτήθηκαν το τελευταίο διάστημα ωστόσο απομένουν ακόμη πολλά να γίνουν για να επιλυθούν όλα τα θέματα με τον μηχανολογικό εξοπλισμό που απαιτείται για να καλυφθούν πλήρως όλες οι ανάγκες,

Συνάντηση με τον αντιπρύτανη του πανεπιστήμιου κ. Στ. Παρασκευόπουλο

Με το αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Στέφανο Παρασκευόπουλο αντιπρύτανη διοικητικών υποθέσεων, καθηγητή στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής συναντήθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Χαυτούρας. Ο αντιπρύτανης ενημέρωσε τον. Χαυτούρα για την δυναμική του Πανεπιστήμιου, τα νέα τμήματα που θα λειτουργήσουν από την νέα ακαδημαϊκή χρόνια αλλά και το σύνολο των δραστηριοτήτων του ιδρύματος. Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας είναι ένα από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της χώρας που επεκτείνετε διαρκώς με νέα προγράμματα για πτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Σήμερα για την πόλη του Βόλου αποτελεί έναν από τους σοβαρότερους μοχλούς ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας με το πλήθος των φοιτητών αλλά το σύνολο των δραστηριοτήτων και παρεμβάσεων στην πόλη. Ο γιατρός ζήτησε την συνεργασία της Πρυτανικής Αρχής καθώς κάθε προσπάθεια ανάπτυξης περνά μέσα από την γνώση και την συγκρότηση των νέων επιστημόνων.