ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάλεσμα των υποψήφιων βουλευτών της Πλεύσης Ελευθερίας

Ανοιχτή επιστολή από τους υποψήφιους βουλευτές με την Πλεύση Ελευθερίας στη Μαγνησία
Κάλεσμα των υποψήφιων βουλευτών της Πλεύσης Ελευθερίας

Πολίτες του Βόλου και όλης της εκλογικής περιφέρειας Μαγνησίας

Η Πλεύση Ελευθερίας έδωσε την πρώτη της εκλογική μάχη στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου. Κατεβήκαμε με τις δυνάμεις μας και μόνο, με πείσμα, με αισιοδοξία, με ανιδιοτέλεια, με πολλή δουλειά. Πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρουμε, ότι δεν θα καταφέρουμε τίποτε. Μάλιστα, πόνταραν και υπολόγιζαν ότι δεν θα καταφέρουμε ούτε οικονομικά να στηρίξουμε μία εκλογική μάχη, έναν εκλογικό αγώνα, αφού η Πλεύση Ελευθερίας είναι εντελώς ανεξάρτητη, δεν έχει κρυφές επιχορηγήσεις, δεν έχει πάτρωνες, δεν έχει κρυφές τσέπες, δεν έχει κρυφά συρτάρια και δεν έχει πάρει μέχρι σήμερα και καμία επιδότηση, κρατική επιχορήγηση ή άλλη.

Καταφέραμε να διαψεύσουμε όλες αυτές τις προγνώσεις. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό, τον πλήρη αποκλεισμό που είχε επιβληθεί στην Πλεύση Ελευθερίας, από πάρα πολλά Μ.Μ.Ε.

Διαψεύσαμε τις δημοσκοπήσεις που δεν μας ανέφεραν καν ή μας έβαζαν σε ίδια δύναμη με κόμματα, τα οποία εξαφανίστηκαν από τον εκλογικό χάρτη, ή σχεδόν εξαφανίστηκαν από τον εκλογικό χάρτη.

Συγκεντρώσαμε πανελλαδικά την εμπιστοσύνη δεκάδων χιλιάδων πολιτών, 91.000 πολιτών για την ακρίβεια, και θεωρούμε αυτήν την εμπιστοσύνη πολύτιμη και ακριβή. Είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε αυτήν την εμπιστοσύνη των πολιτών και τους ευχαριστούμε για την στήριξή τους, για την εμπιστοσύνη τους, για τη δύναμη που μας έδωσαν όχι μόνο με την ψήφο τους, αλλά και με αυτήν την σφιχτή αγκαλιά που μας επεφύλαξαν σε όλη την Ελλάδα, στη διάρκεια των περιοδειών, προεκλογικά, αλλά και πριν από την προεκλογική περίοδο. Αξιολογούμε ως πολύ σημαντικό αυτό που πετύχαμε. Ως πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η Πλεύση Ελευθερίας κατάφερε να καταγραφεί στις συνειδήσεις των πολιτών που την ψήφισαν, αλλά και στη συνείδηση του Ελληνικού λαού, ως μία ενεργή δύναμη, που έκανε το πρώτο της αποφασιστικό βήμα.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τις εθνικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής. Το ζητούμενο είναι αν αυτή η νέα Βουλή, που θα σχηματισθεί με την ψήφο των πολιτών στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, θα είναι μια απ’ τα ίδια, μια "Βουλή όπως την ξέρανε", μια "Βουλή όπως την θέλανε" ή αν θα έχει μέσα την Πλεύση Ελευθερίας. Μια καθαρή δύναμη υπεράσπισης της πατρίδας, της δημοκρατίας, του λαού μας. Μία καθαρή δύναμη υπεράσπισης της δικαιοσύνης, της διαφάνειας, των δικαιωμάτων όλων των πολιτών. Το ζητούμενο είναι αν αυτή η νέα Βουλή θα είναι πράγματι νέα, φρέσκια, ζωντανή ή αν θα είναι μια ανακαινισμένη εκδοχή του παλιού. Το ζητούμενο είναι αν η νέα Βουλή θα έχει ζωή! Εξ ου και το σύνθημά μας: Θέλεις ζωή στη Βουλή;

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους 2.050 πολίτες της Μαγνησίας  που από την πρώτη στιγμή των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών δήλωσαν την εμπιστοσύνη τους στο κόμμα – κίνημά μας και στην επικεφαλής μας Ζωή Κωνσταντοπούλου  και συνεχίζουν με αισιοδοξία κοντά μας εκδηλώνοντας την αποφασιστικότητά τους να διπλασιάσουμε το ποσοστό μας. Ο καθένας που μας ψήφισε να φέρει άλλη μία ψήφο τουλάχιστον και να μπούμε στη Βουλή. Θεωρούμε το ποσοστό μας ένα σημαντικό πρώτο βήμα και είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο.

Στις Εθνικές Εκλογές το κόμμα μας συμμετέχει για να δράσει, κατεβαίνει για να πράξει μέσα στη Βουλή, και ήδη η επικεφαλής μας Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε οκτώ από τις πρώτες σημαντικές κοινοβουλευτικές ενέργειες της Πλεύσης Ελευθερίας εάν μπει στη Βουλή.

Η περηφάνια των Ελλήνων, η περηφάνια μας, η ακτινοβολία της Δημοκρατίας, η αγάπη και το πάθος για την ελευθερία είναι εκείνα που μπορούν να ανοίξουν μία χαραμάδα αισιοδοξίας και στη συνέχεια εμείς να παραλάβουμε την σκυτάλη και να κάνουμε αυτήν την αισιοδοξία πράξη. Ξεκινώντας από την Βουλή.

Οι υποψήφιοι Βουλευτές Μαγνησίας

Κάϊρας Γιάννης

Κουκουβίνου Γιώτα

Πατσιαντάς Μαργαρίτης

Η υποψήφια Βουλευτής Επικρατείας

Πατσιαντά Ένη